Kad sudija ne svira, Real ne pobeđuje?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.12.2020.
11:01
Izvor: Sportske.net

Katalonski mediji na nož dočekalo pobedu "Los Blankosa" u Eibaru.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Dosta buke je izazvala odluka sudije da na 2:1 za Real sinoć na "Ipurui" ne pokaže na belu tačku.

Šta se desilo?

Nakon centaršuta na drugu stativu, Jošimori Muto, japanski napadač je probao da vrat loptu u peterac, Ramos je zaustavio laktom, ali sudije nisu reagovale.

Sudija nije želeo ni da gleda, Luis Munuera Montero nije dobio instrukcije iz VAR sobe. Igrači domaćih su čekali da sudija zaustavi meč. Katalonski mediji su doneli naslove da Real ne pobeđuje kada im sudija ne pomogne...

Trener Eibara Mendilibar je bio jasan.

"Penal je postojao, čak je i Ramos bio svestan toga, razgovarao je sa našim igračima. Kada lopta pogodi nekog od igrača manjih klubova raspravljaju tri minuta, gledaju iz svih uglova, ovde su odmah sve videli"
, ironičan je bio dugogodišnji trener Eibara.

"Niti je Ramos gledao, niti je želeo da pomeri ruku", ponovio je Mendilibar.

Zidan ima drugo mišljenje.

"Sama činjenica da sudija nije gledao snimak je da je bio siguran, znači nije bio penal", kaže trener Madriđana.

Njegov tim je stigao na deobu prvog mesta sa Atletikom, ali "Jorgandžije" imaju dva meča manje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 22.12.2020
02:59

A ne, pobedio je Real u ovoj sezoni na jednoj utakmici gde sudije nisu opljačkale njihovog protivnika i na još 3 utakmice gde su protivnici igrali sklanjalicu da ne bi bili opljačkani (Atletiko M., Borusija M. i Sevilja), jer je Real angažovao najjače sudijske snage za svaki slučaj (Lahoz, Kujpers i Sanchez). Sve ostale utakmice su ili opljačkali ili izgubili.

O sramno nedosuđenom penalu za Eibar nema više smisla da trošim reči jer sam to već napisao posle utakmice.

avatar
Benz9
Monday, 21.12.2020
19:51

Čini mi se da se ovo provjeravalo i da su odlučili da je čisto..

avatar
Milan Jocić
Tuesday, 22.12.2020
20:49

Loše ti se čini da su bilo šta proveravali jer nisu, a dobro ti se čini da su odlučili da je sve 'čisto'... još pre početka utakmice. :D

avatar
Nemanjici
Monday, 21.12.2020
15:53
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 21.12.2020
13:40

Zizu, nemoj mi samo te price, 'leba ti...

avatar
Provokator
Monday, 21.12.2020
13:02

VAR treba da bude majka sudjenja. Svaki sporni momenat mora da se gleda i ako sudija pogresi, da mu se javi da pogleda snimak i promeni pogresnu odluku. Dokle god budu mogli da biraju sta ce gledati, razni Eibari, Hetafei i ostali ce biti uskraceni za bodove, a Reali, Barselone i ostali ce uzimati bodove, trofeje i novce. Znam da VAR "ubija" draz fudbala ako se igra stalno secka ali bolje i to nego stalne "kradje", teorije zavere i ostalo.

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 21.12.2020
13:50

NE VREDI VAR, NITI CE IKADA VREDETI DOK PRAVILA NE BUDU POTPUNO JASNA! Preko 80% situacija na terenu, jedan sudija ce dosuditi ovako, drugi onako. Jedan pusta grublju igru, drugi za svaki kontakt daje zuti. Eno juce sudija sa utakmice UTD-Lids, na 10 utakmica dosudio 9 penala, a imas sudiju koji na 10 ne dosudi ni jedan penal. Ogroman prostor ima svaki sudija da donosi odluke po sopstvenim uverenjima bez obzira na VAR, zato sto uvek moze da se kaze, pa dobro on tako sudi.

avatar
Badr Hari
Tuesday, 22.12.2020
03:07

Jel ti to uzrečica Reali, Barselone? Navedi jednu jedinu utakmicu od početka sezone koju je Barsa opljačkala sudijama, a na nekoliko njih je bila oplkačkana uključujući i El Clasico. Za razliku od Barse Real je opljačkao sve utakmice koje je dobio osim jedne i tri klasične sklanjalice, kako sam gore napisao da se ne ponavljam. Besmisleno trpanje u isti koš neporedivog.

avatar
Bádr Hari
Monday, 21.12.2020
12:19

Tako je Katalonski mediji sve je ovo zavera protiv Barse i mog idola Messija. 😂

avatar
Bádr Hari
Monday, 21.12.2020
12:18

Biće ovde posla za mojih 50 profila kao što su Pierluigi Collina, Inter Milan,Celtik,04,xenon1989,El Pistolero,Mancester City FC,foghorn leghorn, Athletic Bilbao. :D