Kad ti je suđeno! Toti ih je odbio kao igrač, sada će biti direktor!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 06.07.2019.
15:29
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će legendarni Italijan posle odlaska iz Rome, dobiti novi posao.

Epa/Claudio Peri
Epa/Claudio Peri

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, Frančesko Toti bi mogao da se preseli u Real. On je otišao iz svoje Rome, posle povlačenja, a zatim i sukoba sa vlasnicima.

Rekao je da ne želi da bude deo ovakve "Vučice", ali i konstatovao da se oseća kao da je umro kada je otišao iz voljenog kluba.

Ima ponudu Sampdorije, ali ona najznačajnija stigla je iz Španije.

Toti je potvrdio da razmišlja o odlasku iz Italije, a Real bi mogao da bude kao sudbina. Jedini put kada je i pomišljao da kao igrač napusti Romu je bio kada ga je zvao Real, sredinom prošle decenije, ali on je odlučio da ostane veran jedinom klubu u kome je igrao fudbal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Sunday, 07.07.2019
17:12

Imamo dovoljno legendi i Toti nam apsolutno nista ne treba, neka ostane u Romi gdje mu je najbolje bilo. Dajte tu poziciju Redondu recimo ili Figu.

avatar
GoHardV3
Saturday, 06.07.2019
20:59

Toti i Maldini zajedno kazu kako je Real najveci klub na svetu, kako zale sto ipak tamo nisu otisli kad su mogli i oba kad god dodju na stadion imaju poseban tretman Pereza jer su ispali gospoda u transferima i lepo zbog ljubavi ostali gde jesu, a ne kao danasnji Grizman, danas pravis film kako volis atletiko i ostajes tu zauvek i onda sledece godine ponizavas klub. Ako je Maldini vec zauzet Toti moze biti direktor zasto da ne, ionako su sve legende Reala zaposlene sto kao mladi treneri sto kao ambasadori. Bilo bi lepo da i Maldini ispuni svoju zelju iz igracke karijere.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 06.07.2019
16:27

Za Totija kazu da je glup kao noc, nije on za nikakvu funkciju

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 07.07.2019
14:43

To je tacno, imas jednu skrivenu kameru gde se obrukao kao retko ko.

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 06.07.2019
15:35

Naravno da ni ovo nije tacno, presao bi u Milan da nije bilo njegove mame koja je to sprecila kad je imao samo 12 godina, a posle smo ga trazili i '03. Da ne pisem o tome koliko se vidio i koliko je voleo Sakijev Milan. Francesco Totti, legendary captain of Roma and World Cup winner with the Italian national team in 2006, in an interview for Il Venerdì di Repubblica, made a summary of his long career and the difficult choice to tie himself forever to Roma. The former Giallorossi number 10 also revealed that at a very young age he could have become an AC Milan player after catching the eye of the Rossoneri talent-scouts.

Totti’s memory is very lucid even if the event took place many years ago: “It’s true, Milan was ready to pay 300 million lira when I was only 12 years old. In that case my family said no. Especially my mother. She’s old-fashioned, apprehensive, possessive. Dad worked late. She was always behind me. She wanted me all to herself“.



Therefore, family reasons behind Totti’s choice to remain in the capital and reject the proposal of Milan, who then tried to sign him a few (i nije bas few vec posle 15 Hahaha) years later, precisely in 2003 when Silvio Berlusconi personally attempted to close a deal but the Giallorossi club refused to negotiate. Who knows how it would have been the story of a world-class champion like Totti at Milanello, an extraordinary player but with a few medals in his trophy cabinet.