Kako je deliti svlačionicu sa Ibrom?

Autor: Stefan Matić
sreda 07.10.2020.
22:22
Izvor: Sportske.net

Argentinac dao bližu ideju.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Zlatan Ibrahimović i u svojoj 39-oj godini potvrđuje da je klasa na terenu.

Šveđanin je došao januara u ekipu Milana, svojim karakterom i učinkom je pogurao Milan. Početak ove sezone mu je otežala korona, ali se uskoro vraća na teren. Pre toga odigrao je dva meča sa učinkom od tri gola.

Zna se za Ibrakadabru da je tvrdoglav, svojeglav, ali opet ima zasluženo pravo na to. Maksi Lopez, bivši saigrač sa Šveđaninom u Milanu, podelio je sećanje na jednu situaciju iz 2012. godine kada su zajedno nosili boje "rosonera".

"Igrali smo protiv Parme na Tardiniju, poslao sam pas u šesnaesterac za Ibrahimovića, n se nije ni pomerio. Samo je posmatrao kako lopta odlazi"

"Odjednom, okrenuo se i krenuo da viče na mene. Ne biste verovali šta je sve rekao. Želeo je loptu u noge. Rekao sam da je pas bio dobar i bio sam pred golom. Vratili smo se u svlačionicu po kraju utakmice. Mislio sam da će reći nešto, ali stajao je po strani. Prošao je dan, dva tri .. Igrali smo u Ligi šampiona u sredu. Prišao mi je i rekao : 'Sviđaš mi se, Argentinci imaju karakter i kažu u šta veruju, ne kao Brazilci. Bilo šta bilo, sledeći put kada uradiš tako nešto, razbiću ti facu"
, prisetio se dobrih vremena Maksi Lopez.

Ibrahimović ostaje unikatna pojava na terenu, ali i van njega. Ego je opravdan, ipak je osvajao trofeje gde god da je igrao.

Baner 3m

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke