Kako je Kurtoa iščupao Real

Autor: Nikola Miloradović
subota 15.12.2018.
23:34
Izvor: Sportske.net

Belgijanac je letos stigao u Madrid, preuzeo je mesto prvog golmana ekipe od Navasa, ali nije imao sreću, došao je u najgorem mogućem trenutku.

EPA-EFE/Javier Etxezarreta
EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Povezane vesti

Madridski Real ima velikih problema ove sezone, očajnički im je potrebna smena generacija, samo zahvaljujući slaboj formi Barselone zaostaju za Kataloncima dva boda u Primeri, doduše uz meč više od ljutog rivala.

Lopetegi je zaradio otkaz nakon jednog katastrofalnog niza, nasledio ga je bivši fudbaler kluba i donedavno trener Kastilje Santijago Solari.

Argentinac je rešen da pruži šansu mlađim fudbalerima, ponekad to da rezultate, a ponekad i ne.

Tako je Real danas jedva savladao Rajo Valjekano sa 1:0, a sve je moglo da bude još gore da se gostima nije isprečio raspoloženi Tibo Kurtoa.

Belgijanac je u samo par sekundi uspeo da zaustavi dva opasna udarca povratnika u najviši rang, pokazao je da ima fantastične reflekse i čini se da zbog OVIH intervencija nosi najveće zasluge za novi trijumf "Los Blankosa".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Sunday, 16.12.2018
12:21

Nije ovo nikakvo čupanje, već sreća što je lopta išla direkt u njega. Ono što su Kasiljas i Navas radili je čupanje, kad polomi kičmu a dohvati loptu. Mlad je Kurtoa, biće on odličan golman.