Kako pobediti Zvezdu? Trener Olimpijakosa ima recept!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 10.12.2019.
17:32
Izvor: Sportske.net

"Mi smo već prošli kroz ovakvu situaciju, igrali finala", smatra Portugalac.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Fudbalere Olimpijakosa čeka ključna utakmica u evropskoj sezoni kluba iz Pireja.

U šestom kolu Lige šampiona Grci će morati da savladaju Crvenu zvezdu kako bi se plasirali u nokaut rundu Lige Evrope, a trener Olija Pedro Martins istakao je na konferenciji za medije da njegova ekipa mora da odigra veoma inteligentno kako bi ostvarila cilj.

"Priroda dve utakmice je potpuno drugačija. Sutra moramo da pobedimo ako želimo da nastavimo evropsku trku. Verujem da ćemo sutra videti spetakl i da ćemo na kraju slaviti. Zaslužujemo da igramo u Evropi. Moraćemo da budemo snažni i fokusirani na obaveze. Posebno ćemo morati da pazimo da ne pravimo greške u opasnoj zoni. Znamo da će se rival osloniti na kontranapade, tako da ćemo brzo morati da osvajamo loptu. Da budemo inteligentni", smatra Portugalac.

Ovo će biti još jedna utakmica na sve ili ništa za njegovu ekipu.

"Za igrače je sjajno kada učestvuju u vrhunskom događaju. Stvarno se raduju ovoj utakmici, jer možemo da ispišemo istoriju. Mi smo već prošli kroz ovakvu situaciju, igrali finala. Tako je bilo u sudarima sa Plzenja, Krasnodara, Bašakšehira, pa i PAOK-a", istakao je Martins.

Grci će biti oslabljeni neigranjem Metjua Valbuene.

"Bili smo u istoj situaciji protiv Totenhema. Tada je Valbuena bio na klupi, jer nije bio 100 posto spreman. On je veoma važan za nas, ali smo pokazali da možemo da se takmičimo i bez najboljih. Odigrali smo sve utakmice dobro, osim one u Minhenu", kazao je portugalski stručnjak.

Meč na Karaiskakiju igra se sutra od 21 sat.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke