Kakva će biti Barsa 2015?

Autor: Boris Jovanović
sreda 31.12.2014.
14:06
Izvor: Sportske.net

Barselona posle odluke Arbitražnog suda u Lozani zna na koga može da računa. Ovo su 28 fudbalera koji će sigurno igrati za Barselonu u narednoj kalendarskoj godini!

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Odluka u Lozani je konačna, to je vrhovna instanca i više ne postoji način da Barselona dovede novog igrača u klub, osim iz filijale ili da vrati svoje fudbalere na pozajmicu.

Naravno, mogu da pregovaraju sa nekim igračima za januar 2016. ali nijedan transfer službeno ne može da bude obavljen. Ne može ni da izigra suspenziju i dovodi igrače na pozajmicu, pa je već poznata lista igrača koji bi u narednoj kalendarskoj godini mogli da obuku dres Barselone.

Kod golmana je sve jasno, Bravo i Ter Štegen su dva prva izbora, treći je Masip, sva trojica su pod dugogodišnjim ugovorima.

Što se desnog beka tiče, Alvešu ističe ugovor narednog leta, ali bi mogao da ga produži, jer Luis Enrike nije zadovoljan Daglasom koji je kupljen letos, a Montoja koji je dete kluba želi da ode iz ekipe. Ipak, sada je malo verovatno da će ga pustiti, iako je na spisku želja Juventusa, Arsenala i Liverpula.

Što se štopera tiče, pojačanje će biti Vermalen, kada se konačno oporavi, ostaju Pike, Bartra i Matje, takođe Maskerano može da igra kao štoper. Matje može i levo gde je konkurencija Đordiju Albi, a tu je i Adrijano, koji je takođe levi spoljni, a može i desno umesto zemljaka Alveša.

U veznom redu Buskets je siguran kao prvi izbor, ispred Maskerana, kako se saznaje Ćavi neće otići, letos je doveden i Rakitić kao rešenje za duži period, Hrvat ima ugovor do 2019.

Sveža krv su Serđi Roberto i Samper, dvojica mladih igrača koji će dobiti šansu. Inijesti su konkurencija za mesto Rafinja, a od leta svakako i sjajni mladi Halilović koji će još šest meseci igrati za drugi tim Barse u Segundi.

Adama će od leta konkurisati Nejmaru, u pitanju je još jedan dečko koji obećava, sa druge strane, desne, su Pedro, Munir, Mesi ili Suarez. Tu je i mlađani Sandro kao još jedna opcija u napadu.

I to je to, 28 igrača, neko će verovatno i otići, ali velikih prodaja nema, Barsi je potreban svako od prvotimaca, kako bi izgurala 2015.

Barselona

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pedjaa11
Wednesday, 31.12.2014
15:13

Formacija 3-4-3, protiv jacih ekipa i nema zime.

avatar
barça mes que un clu
Wednesday, 31.12.2014
16:01

Najbolje izgleda tako prolaze,videlo se protiv Psg-a.