Kakva utakmica! Proradio tandem Švajnštajger-Katai, a onda je usledio šokantni rasplet!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.03.2018.
10:17
Izvor: Sportske.net

Utakmica puna preokreta na debiju Aleksandra Kataija u dresu Čikaga. Srpski internacionalac ostavio sjajan utisak, ali...

Screenshot, Youtube/Major League Soccer
Screenshot, Youtube/Major League Soccer

Povezane vesti

Počela je nova sezona u MLS ligi, a Paunovićev Čikago Fajr noćas je poražen na svom terenu od ekipe Sporting Kanzas Sitija sa 4:3.

U dresu Čikaga debitovao je Aleksandar Katai, koji je ove zime stigao iz španskog Alavesa i odmah je pokazao da će sjajno sarađivati sa Bastijanom Švajnštajgerom, prvom zvezdom tima.

Ali, u prvom poluvremenu nije išlo onako kako je Veljko Paunović zamislio, pa je Kanzas Siti poveo sa 2:0, golovima Gutijereza i Rasela.

Ovaj rezultat ostao je na snazi sve do 70. minuta, a onda je Švajnštajger sa desne strane asistirao Kataiju, koji udarcem glavom pogađa mrežu - 1:2.

Samo četiri minuta kasnije, Katai je upisao i asistenciju iz kornera Nemanji Nikoliću za izjednačenje na 2:2.

Prava uzbuđenja tek su usledila, pošto je u 82. minutu Nikolić postigao svoj drugi gol za potpuni preokret - 3:2.

I kada se činilo da je ekipa Čikaga uzela stva u svoje ruke, protivnik je ekspresno uspeo da se probudi iz ''nokdauna''.

Samo minut kasnije, Medranda je izjednačio na 3:3, u 85. minutu Paunović izvodi Kataija iz igre, a već u narednom minutu Gutijerez je šokirao domaće - njegov drugi gol za novi preokret i konačnih 4:3 u korist Sporting Kanzas Sitija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke