"Kalja" li Sterling Liverpulov ugled?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 30.03.2015.
13:12
Izvor: Sportske.net

Liverpul i Rahim Sterling su u pregovorima koji su se odužili, a prema najnovijim informacijama sjajni krilni napadač reprezentacije Engleske je odbio još jednu ponudu.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Veliko je pitanje hoće li Rahim Sterling i sledeće sezone igrati u Liverpulu.

Gledaćemo na ovu situaciju sa gledišta obe strane, Liverpul svakako da ima u interesu da ovaj reprezentativac i naredne sezone igra u ovom klubu, ali nikako ne želi da taj momak bude iznad tima.

Želi neverovatno visoku platu za jednog 20-ogodišnjaka, Liverpul može to da mu ponudi, ali je pitanje da li bi to bilo pravedno prema ostalima u klubu.

Mišljenje navijača jeste da bi ugovor po kome bi primao preko 150 hiljada funti bio preteran i da bi u tom slučaju ime Liverpula bilo obezvređeno jer Sterling postavlja previše uslova. Ipak, drugi misle da ovaj momak mora po svaku cenu da ostane, makar mu bilo ponuđeno i preko tih 150 hiljada funti.

Ipak, mnogo više je onih koji bi želeli da mu vide leđa ukoliko ne želi da potpiše sadašnji ugovor koji mu je ponuđen.


Kako prenosi "Dejli Mejl", Rahimu Sterlingu su spremili novi ugovor po kome bi primao čak 180 hiljada nedeljno, ali ni ovo izgleda ne odgovara 20-ogodišnjaku.

Ovaj fudbaler nije otišao na prijateljski meč sa Italijanima zbog navodne povrede, vratio se u Liverpul gde se izgleda pregovara dalje, iako je u razgovoru za medije u Engleskoj istakao nekoliko puta da se usredsredio samo na fudbal i da će samo o tome razmišljati do kraja sezone.

Pojedini stručnjaci u Engleskoj poput Harija Rednapa su istakli da Sterling mora da potpiše novi ugovor sa Liverpulom ukoliko misli da napreduje u svojoj karijeri, bez obzira na visinu plate.

Pre nedelju dana su tabloidi povezivali Sterlinga sa drugim klubovima, najviše sa Arsenalom, pitanje je, naravno, koliko je to tačno.

Kakvo je vaše mišljenje, "kalja" li Sterling ugled Liverpula?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke