Kao bikini - Siti imao 29 šuteva, Lids dva, pogađajte ko je pobedio?!

Autor: Milovan Longinov
subota 10.04.2021.
15:30
Izvor: Sportske.net

Statistika je kao bikini!

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester  Sitija izgubili su na svom "Etihadu" od Lidsa rezultatom 1:2 u 32. kolu Premijer lige.

Verovali ili ne, Siti je imao 29 udaraca ka golu Lids, dok je Bijelsin tim imao samo dva i iz oba je savladao Edersona!

Pep Gvardiola je izveo kombinovani sastav pred revanš sa Borusijom u Dortmundu, pa su na klupi ostali - Rodri, De Brujne, Gundogan, Marez i Dias, dok su Aguero i Laport povređeni.

Siti je i pored toga u potpunosti dominirao, imao je nekoliko prilika i posed lopte skoro 70%, a onda je Lids poveo iz prvog šuta u gol. U 42. minutu Bamford je asistirao Dalasu, koji pogađa za 0:1.

U nadoknadi prvog dela igre Kuper je zaradio direktan crveni karton zbog prekršaja nad Gabrijelom Žezusom, pa je Lids u drugom delu igrao sa igračem manje.

Drugo poluvreme u potpunosti pripalo Sitiju, domaći su igrali samo na polovini rivala, ređali šanse, Zinčenko je imao opasan šut, ali je Meslije bio odličan na golu.

Gvardiola je krenuo u ofanzivu, uveo je najpre Gundogana umesto Akea, potom i Fodena umesto Mendija. U 76. minutu Siti je uspeo da izjednači posle niza prilika, Bernardo Silva je pravovremeno vratio povratnu za Ferana Toresa koji pogađa za 1:1

U 86. minutu  Lids je mogao do novog vođstva, Rafinja je pobegao po desnoj strani i izašao sam na Edersona, ali je brazilski golman maestralno intervenisao.

Što nije uspeo Rafinja, jeste Dalas pet minuta kasnije. U nadoknadi vremena, Lids je izveo strašan mat u dva poteza, dubinsku loptu Alioskog kroz sredinu prihvatio je Dalas i svojim drugim golom naneo Sitiju četvrti poraz ove sezone.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke