Kapiten nervira "tobdžije", ima li Arteta čemu da se nada?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 17.08.2020.
11:47
Izvor: Sportske.net

Jedina vest koja interesuje navijače Arsenala jeste dalja sudbina Gabonca.

Justin Tallis/NMC/Pool
Justin Tallis/NMC/Pool

Povezane vesti

Osvajači FA kupa povlače drastične poteze.

Krajem prošle nedelje bez svog posla je ostao Raul Sanljehi, dugogodišnji krojač transfer-politike kluba iz Londona. Klub je takođe otpočeo unutrašnju inspekciju oko kupovine Nikole Pepea prošlog leta, cilj je sprečiti skupocene transfere.

Izgleda da smo i blizu kraja muka "tobdžija" sa Obamejangom.

Prema pisanju engleskih medija kapiten i najbolji igrač Arsenala je blizu potpisa novog ugovora. Podsetimo na trenutnom mu je ostalo manje od godinu dana, ali klub je siguran u uspešan epilog.

Obamejangu će biti ponuđen novi trogodišnji produžetak sa nedeljnom platom od 250 hiljada funti. 31-godišnji fudbaler je ključ engleskog kluba, sa dva gola im je doneo i najstariji trofej u Engleskoj.

Gabonac je celu priču oko ugovora prokomentarisao stavljanjem peščanog sata na svom Tviter nalogu, "tobdžije" se nadaju da je to simbol skorog potpisa.

Posle toga sledi napad na Gabrijela iz Lila, defanzivac je velika želja i Napolija. Italijani su spremni da ponude oko 30 miliona evra za Brazilca, videćemo koliko će novca ostati u banci Arsenala posle ulaganja u Aubu.

baner
  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MixEr
Monday, 17.08.2020
12:32

Prema izvorima iz Engleske Arsenal je sa Aubom pred potpis ugovora. Takođe se spominje i da je već dogovoren transfer za Gabrijela, jedino ako Napoli plati eventualno isti sumu i pri tom nagovori igrača da ipak potpiše za njih. Za sad Arsenal radi pametan posao. Ako pride prodaju par igrača i dovedu valjanog DM, definitivno će biti klub ba koji se mora računati. P.s. Nadam se da ovaj komentar neće čekati 12h na odobrenje. Stvarno ne postoji svrha komentarisanja ako niko ne pročita sem moderatora i čoveka koji je lično napisao isti

avatar
jack wilshere
Monday, 17.08.2020
12:49

I meni to nije jasno, sta se radi sa komentarima. Ljudi dolaze ovde iskljucivo zbog komentara, a ako vam je mrsko to pustiti, nemojte ni raditi ovaj posao. Samo gubite tu neku reputaciju koju ste stekli. Nadam se da cete objaviti.