Kara već prežalio svoj Liverpul, kako je Siti "kriv" za lošu formu Klopovog tima?

Autor: Stefan Matić
utorak 09.02.2021.
09:20
Izvor: Sportske.net

Odavno nismo videli ovako nemoćne "redse".

EPA-EFE/Adam Davy
EPA-EFE/Adam Davy

Povezane vesti

Glavna priča na Ostrvu jeste i dalje susret prošlog kola igran na "Enfildu". 

Siti je demolirao šampiona rezultatom 4:1, podsetimo imali su i promašen penal u prvom delu utakmice. "Redsi" imaju mini-pauzu zbog FA kupa, a onda sledi gostovanje Lester i duel sa Lajpcigom. 

Mnogi analitičari su saglasni da je titula već sada izgubljena, iako Klopov tim ima još petnaest kola da odigra u PL. Povreda Van Dajka je ipak bila preveliki izazov za klub, Karager je izneo svoja zapažanja. 

"Ovo je tim koji je stvorio neverovatne momente i doneo trofeje klubu, zbog čega mi je teško da budem kritičan prema timu. Jednostavno, oni nisu stali tri godine. Zato im treba mala pomoć. Treba ima tri nova igrača. Štoper, neko da odmeni Vajnalduma i kvalitetna izmena za trojicu napred. Siti je odličan primer za Liverpul. Siti je izgubio devet ligaških utakmica u prvenstvu prošle sezone a pogledajte ih sada. To se isto može desiti i Liverpulu"

"Ono što Siti radi treba biti primer da nije kraj sveta i se mogu vratiti naredne sezone. Liverpul nema taj kvalitet u svojim rezervama. Oni ne bi osvajali te trofeje da je Klop rotirao. Ferguson je znao da Junajtedu da mesec dana odmora, Venger takođe. Ali Liverpul to može da priušti zato što je Siti bio toliko dobar. Nisu smeli utakmicu da izgube. To je bila njihova situacija, videćemo da li će uspeti da se vrate naredne sezone", izjavio je nekadašnji defanzivac Liverpul a sada analitičar Skaj Sporta. 

"Redsima" se uskoro vraća Žota u tim, tokom januara došli su Kabak i Dejvis, ali deluje da je Klop zakasnio sa svojim pojačanjima. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke