Karabao kup - Siti lako sa "svecima", Evertonu premijerligaški derbi!

Autor: Stefan Matić
utorak 29.10.2019.
22:48
Izvor: Sportske.net

Odigrani su prvi susreti osmine finala liga kupa.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

"Građani" odveo Aguero u četvtrfinale, Lester slavio u Bartonu, "karamele" savladale Votford.

Barton - Lester 1:3

"Lisice" su nastavile odličnu golgetersku seriju. Ovog puta tim Brendana Rodžersa je slavio protiv trećeligaša zahvaljujući golovima Ihenača i Tielemansa u prvom delu igre, dok su se u nastavku u strelce upisao Medison. Gol utehe za domaćina je postigao Bojse u 52. minutu.

Krouli - Kolčester 1:3

U derbiju četvoroligaša slavili su gosti. Poveo je Krouli golom Bulmana u 20. minutu da bi samo dva minuta kasnije Noris vratio na 1:1. Po povratku sa pauze Lujambula izrasta u tragičara meča posle postignutog autogola da bi Gambin overio pobedu u 80. minutu. Kolčester ide u četvrtfinale.

Everton - Votford 2:0

Marko Silva je uspeo da slavi sa "karamelama" pobedu nad bivšim klubom. "Karamele" svoju pobedu duguju Holgejtu koji je iskoristio dugu akciju posle kornera u kojoj je lopta nekoliko puta menjala stranu, ali na kraju Volkot pronalazi svog defanzivca u 72. minutu.

Rišarlison je kasnije overio pobedu pogotkom u 93. minutu.  

Mančester Siti - Sautempton 3:1

"Građani" su već posle prvog dela igre imali prednost od 2:0, strelci su bili Otamendi i Aguero. Napadač stiže i do svog drugog gola u 56. minutu kada je već sve bilo jasno, Stivens postiže gol utehe u 75. minutu. Dva tima će se ponovo sastati narednog vikenda u okviru Premijer lige.

Oksford Junajted* - Sanderlend 1:1

Domaći tim je poveo preko Hala u 25. minutu, ali derbi trećeligaša poravnava MekNalti u 78. minutu te se moralo na penale koje su sigurnije izvodili domaći i stigli do plasmana u novu rundu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke