Kardif zbog Sale ostaje bez bodova?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 07.02.2019.
21:11
Izvor: Sportske.net

Prva isplata Nantu se nije desila.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Kardif je morao da isplati 6 miliona evra prema dogovoru ekipi Nanta, ali se to nije desilo.

Emilijano Sala je ostvario transfer u Kardif iz Nanta samo dan pre nesreće koja se desila 21. januara, pa je Nant klub koji sada traži tih 15 miliona funti.

Prva isplata se nije desila u dogovoreno vreme, u Kardifu takođe smatraju da su oštećeni, pa će se sve rešiti najverovatnije na sudu.

Šta ako Kardif ne plati?

U sudu kažu da postoji mogućnost oko oduzimanja bodova Kardifu ukoliko ne plate pomenutu sumu, pa su sada u tom klubu prilično zabrinuti.

Očekujemo razvoj situacije...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Friday, 08.02.2019
15:55

Mislim da Kardif snosi najvecu odgovornost ovde,morali su bolje da zastite svog igraca. Morali su da brinu za bezbjednost svog igraca koji je letio krsom od aviona pa taj pajper je jos u proslom vijeku bio krs pogotovu u onakvim uslovima nije smio da leti,jos pilot bez licence za prevoz putnika (Pilot koji je prvobitno trebao da leti ponudio je to prijatelju bez licence za prevoz putnika) .... a sigurno su u Kardifu znali gdje je Sala jer je govorio da ima odmah trening sutradan. Nisu gubitnici ovde ni Nant ni Kardif jedini gubitnici su Sala i pilot s porodicama

avatar
Sasha_Voj
Friday, 08.02.2019
01:45

Oduzimanje bodova pa čuj zbog toga zabrinuti. Joj jesu licimeri ovi englezi, da ih nema trebalo bi ih izmisliti. Kakav sud. Kupio si igrača tvoje je da osiguraš robu ako hoćeš ili nećeš. Nant je vama predao sve čisto po ugovoru. Kad kupiš novo auto prvo se uvek uzme osiguranje pre nego što sednes u njega, jer čim ga izvezes iz garaže doviđenja tvoja odgovornost. Sad englez hoće da se pravi englez.