Kasiljasa briga za De Heu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 11.05.2015.
11:01
Izvor: Sportske.net

Iker ima vrlo jasne planove u narednom periodu i to nema nikakve veze sa transferima Reala!

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Iker Kasiljas ne želi da napusti Real Madrid. Kako piše "Marka" legendarni čuvar mreže je čvrsto rešene da ostane na "Bernabeu" i neće otići čak ni ako De Hea stigne iz Mančester Junajteda.

I pored problema sa navijačima, Kasiljas smatra da nijedna druga opcija, ni odlazak u Englesku nije dovoljno primamljiva, ima ugovor do 2017.

On je spreman da ostane i da se bori za mesto u timu, čak i ako Perez plati 40 miliona evra za De Heu kome ugovor sa Junajtedom ističe naredne sezone.

To se neće svideti ljudima iz Reala, problem je što Kasiljas nije golman za klupu, to bi unelo nemir kao u Murinjovo vreme, a sa druge strane podelilo navijače.

U svakom slučaju, u ovom trenutku su veće šanse da Iker i naredne sezone bude prvi golman, a da De Hea sa kojim nije u dobrim odnosima ostane u Engleskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Javier FRAN YESTE 10
Monday, 11.05.2015
21:35

Tako treba Iker, postuj ugovor do kraja, ti si dete Reala, 'Mali Kralj' a sva ti kvazi strucnjaci i kvazi navijaci mogu da ti se sagnu... Cak i da te ostave na klupi to nije smak sveta, i klupa je za ljude a ti si LJUDINA!!!

avatar
cika anonimni
Monday, 11.05.2015
16:00

Ma on je odavno za klupu jos od Murinjovog vremena samo to Anceloti ne sme da uradi jer ce opet biti kritika. Navas je bolji golman od njega trenutno Kasiljas je previse kiksao jedino ga cuva status legende koji ima u klubu sasvim zasluzeno ali trenutno je za klupu. Da dodje De Gea on ne bi imao sanse da se izbori za minutazu

avatar
skols18
Monday, 11.05.2015
12:15

Neka ode de hea u madrid da mu zvizde navijaci i da osvoji trofej al na pesu

avatar
Zoran GGMU CG
Monday, 11.05.2015
12:44

to skols masino:D

avatar
MSSZRMK
Monday, 11.05.2015
13:03

Junajted 4 ti u ligi :(