Katastrofa Selte u Vigu, fantastičnih pola sata Viljareala!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 08.01.2021.
22:52
Izvor: Sportske.net

"Žuta podmornica" na četiri boda zaostatka za Realom.

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Fudbaleri Viljareala protutanjali su kao brzi voz kroz Vigo savladavši na gostovanju ekipu Selte sa ubedljivih 4:0 u meču 18. kola španske Primere.

Izabranici Unaija Emerija postigli su četiri gola u razmaku od samo 26 minuta, što im je stvorilo veliku zalihu da u drugom poluvremenu spuste gas.

Vođstvo "žutoj podmornici" doneo je Žerar Moreno već u petom minutu na asistenciju Danijela Pareha, a već u 14. minutu na semaforu je stajalo 2:0 kada je Moj Gomez udvostručio prednost gostujućeg tima.

Pet minuta kasnije i sam Pareho se upisao u strelce nakon izvanrednog udarca iz slobodnjaka.

Usledila je najduža pauza između golova, a prekratio ju je Fer Nino lobovavši golmana za ubedljivih 4:0 već u 31. minutu.

Drugo poluvreme je proteklo bez većih uzbuđenja pa je trećeplasirani Viljareal došao na četiri boda zaostatka za Real Madridom, koji ima utakmicu manje.

Sa druge strane, Selta je stigla do drugog uzastopnog poraza u 2021. godini pošto je nakon gubitka bodova protiv Reala poklekla i pred još jednim timom iz vrha tabele.
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 09.01.2021
01:45

Ovi iz Selte, kao da ih nije ni bilo na terenu, zuti ih rasturise, dzaba im je i novi trener, kad su slabo odigrali! Igrali kao neki amatei iz trece lige!