Kazorla završava sezonu?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 07.12.2015.
10:29
Izvor: Sportske.net

Velikih problema ima Arsen Venger, danas je dobio informaciju da bi jedan od najboljih fudbalera ove sezone u Premijer ligi mogao da odsustvuje do kraja sezone.

BETA/AP Photo/Alastair Grant
BETA/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Dobre vesti za Arsenal su da je ekipa pobedila Sanderlend na svom terenu, ali bilo je i onih loših u subotu.

Naime, prema nekim informacijama koje imaju engleski mediji, konkretno Miror, Santi Kazorla bi mogao da odsustvuje do kraja sezone zbog povrede kolena.


On je odradio operaciju kolena i to u svojoj domovini, Španiji, a Venger je nekoliko puta istakao da će se vratiti za 4 meseca. Ipak, povreda je takva da se situacija oko povratka na teren ne zna tačno u mesec, a pomenuti mediji pišu da bi njegov povratak mogao da se odloži čak i do samog kraja sezone.

"Santi je želeo da se što pre vrati na teren i nije hteo da sluša svakog doktora pojedinačno. Odmah je otišao u Španijiu gde je prelomio da obavi operaciju.", rekao je Arsen Venger.

Poznato vam je već da nije jedini koji je povređen u dresu Arsenala, Aleksis Sančez se povredio prethodne nedelje, Kokelan nešto ranije, a Venger ne može da računa ni na Artetu, Velbeka, Vilšira i Rosickog.

Arsenal putuje u Atinu gde će igrati sa Olimpijakosom utakmicu koja će odlučiti plasman u narednu fazu takmičenja, a ekipi Arsena Vengera je potrebna pobeda sa 2 gola razlike ili pobeda uz rezultat viši od 3:2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord Bendtner
Monday, 07.12.2015
15:34

Miror nikad nije davao tacne informacije...

avatar
bebel
Monday, 07.12.2015
14:30

Nadam se da ovo nije Kazorlin kraj u Aresenalu...

avatar
gunner11
Monday, 07.12.2015
11:31

Nadam se da ovo nije istina ,sa druge strane posto ov pise MIror mozda i nije tacno