Kejn i kako mu to ide dobro i kad nema golova

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 11.11.2021.
22:05
Izvor: Sportske.net

Hari Kejn zadovoljan svojom formom.

EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga
EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Hari Kejn rekao je danas da nije zabrinut zbog svoje forme i da je samo koncentrisan na predstojeće utakmice u kvalifikacijama posle kojih njegova ekipa može da se plasira na Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Kejn je postigao jedan gol u Premijer ligi za Totenhem ove sezone, a u poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima nije bio strelac.

"Lako je ljudima da pružaju izgovore kada nisu u formi ili kada ne postižu onoliko golova koliko uglavnom postižu, zbog toga je važno da nastavim da verujem u sebe, da radim još jače. Takav je oduvek bio moj pristup, kada mi ide dobro ili kada nema golova, radim naporno i treniram jako za ekipu, tako sam radio tokom cele karijere", rekao je Kejn, preneo je Skaj.

"Ova kalendarska godina je za mene bila dobra i nadam se da će se tako nastaviti i u petak uveče", dodao je on.

Kejn je postigao tri gola u poslednje četiri utakmice za Englesku, kojoj su potrebna četiri boda u poslednje dve utakmice, protiv Albanije i San Marina, kako bi se direktno plasirala na Svetsko prvenstvo.

Engleska će u petak dočekati Albaniju i plasiraće se na Svetsko prvenstvo ako pobedi, a Poljska ne pobedi Andoru. Takodje, Engleska može u Katar i ako odigra nerešeno, a Poljska izgubi u petak.

"Definitivno želimo pobedu u petak. Potrebna su nam četiri boda i mnogo je bolje da odmah osvojimo tri. Pobeda bi nas dovela u bolju poziciju uoči duela u poslednjem kolu protiv San Marina. Očekujemo zaista tešku utakmicu. Albanija i dalje ima šanse da se plasira, znamo da u svakoj utakmici igraju sa mnogo energije i strasti, pa moramo i mi da budemo isti", rekao je Kejn.

"Svesni smo šta možemo, imamo više nego dovoljno da pobedimo, ali to će biti teška bitka", dodao je Kejn.

Na tabeli Grupe I Engleska je prva sa 20 bodova, Poljska ima 17, a Albanija 16.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke