Kejn: "Odlično što nikoga nismo doveli"

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 28.08.2018.
22:35
Izvor: Sportske.net

Prvi napadač Totenhema oduševio navijače ovom izjavom.

EPA-EFE/Gerry Penny
EPA-EFE/Gerry Penny

Povezane vesti

Hari Kejn, nije napustio Totenhem, iako se pominjalo da je Real zainteresovan za njega. Njegov Totenhem je u letnjem prelaznom roku bio nevidljiv, nikoga nisu doveli, ali njemu to ne smeta.

Dvadesetpetogodišnji napadač smatra da to što njegov klub nije doveo pojačanja samo povećava važnost ovog tima.

"Pevci" su jedini tim koji nije doveo nekog igrača u prelaznom roku, ali to nije smetalo Poketinu da novu sezonu otvori sa tri pobede u tri odigrana meča, a jedan od njih je bio i Junajted, i to u gostima.

"Trener je rekao da neće dovoditi igrače po svaku cenu i preplaćivati ih. Za ostatak tima to znači ogromnu veru koju nam je on ukazao. Sada mi moramo da mu se odužimo na terenu za ukazano poverenje", rekao je Hari Kejn, koji je postigao drugi gol na "Old Trafordu" i pomogao svom timu da odnese pobedu.

Kako je Son na azijskim igrama, Lukas Moura je iskočio u prvi plan i odigrao ključnu ulogu u ova prva tri meča na otvaranju prvenstva.

Totenhem je pokazao je da vrlo ozbiljna ekipa i da su izuzetno uigrani, kao i to da će biti konkurenti za titulu. Povezivali su se sa dovođenjem Griliša i Zahe, ali na kraju su smatrali da klubovi traže previše novca i da neće dovoditi igrače tako što će dati novac koji oni ne vrede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 29.08.2018
16:11

ode son se igrat rata

avatar
Znajsha
Wednesday, 29.08.2018
07:43

Dirigovana izjava

avatar
DaniloP
Tuesday, 28.08.2018
22:48

Come on you Spurs!!

avatar
Kuma Baba Car
Tuesday, 28.08.2018
22:38

Bravo kokoške, lepo je videti ovako nesto u moru suludih transfera. Sve najbolje u novoj sezoni od navijaca Arsenala. Pozdrav!