Kežman: ''Mirko Vučinić - Jedan od najboljih na svetu!''

Autor: Darko Mitrović
subota 13.09.2014.
14:23
Izvor: Sportske.net

U intervjuu podgoričkim ''Vijestima'', nekadašnji reprezentativac naše zemlje Mateja Kežman izneo je niz pohvala na račun kapitena reprezentacije Crne Gore Mirka Vučinića.

Beta/AP Photo/Risto Bozovic
Beta/AP Photo/Risto Bozovic

Povezane vesti

Mateja Kežman je pre nekoliko dana uživo u Podgorici gledao meč između reprezentacija Crne Gore i Moldavije (2-0), na startu kvalifikacija za EP, gde ga je Mirko Vučinić još jednom oduševio.

Svoje utiske o Vučiniću i ''Sokolovima''  Kežman je izneo u izjavi podgoričkim ''Vijestima''.

''Vredelo je platiti kartu i gledati ga. Mirko Vučinić je fudbaler kakav se retko rađa. Po meni, jedan od najboljih na svetu, a sigurno najbolji u bivšoj Jugoslaviji u poslednjih nekoliko godina. Da je u jednom periodu karijere bio malo više motivisan, ubeđen sam da bi igrao na još većem nivou. Veliki majstor, pravi lider, igrač koji nosi reprezentaciju'',
istakao je Kežman.

Mirko Vučinić je odnedavno u Al Džaziri iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a Kežman ima razumevanja za takav njegov potez.

''To je Mirko! On je, jednostavno, takav. Mogao je još da igra u Evropi, ali možda se malo i zasitio, možda se i umorio od svakodnevnog pritiska'', dodao je, između ostalog, Mateja Kežman.



 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke