Kiks Bašakšehira posle drame, Bešiktaš sve bliži tituli

Autor: Nikola Miloradović
subota 22.04.2017.
15:18
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri drugoplasirane ekipe turskog šampionata remizirali su na gostovanju u Rizeu.

ibfk.com.tr
ibfk.com.tr

Povezane vesti

Ekipa Bašakšehira nije uspela da slavi na gostovanju ekipi Rizespora, meč je završen bez pobednika rezultatom 3:3 (1:1).

Počelo je dobro za goste, Erdem je pronašao put do mreže Rizea, na asistenciju Tekdemira već u 15. minutu.

Ipak, pred samo kraj prvog dela igre Sulejman Kodž donosi izjednačenje domaćoj ekipi.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a onda je nakon 15 minuta u nastavku ekipa Rizespora došla i do preokreta, ovoga puta u pitanju je bio autogol, kako je Kaisara pogodio sopstevnu mrežu.

Vraćaju se favorizovani gosti u igru 10ak minuta kasnije, iskusni Emre Belozoglu pronalazi Pektemeka, koji vara Akana za 2:2.

Usledio je nešto mirniji period, a onda i drama u nadoknadi vremena. Najpre je Emre uspešno realizovao jedanaesterac, da bi u narednih 180 sekundi, domaći dobili crveni karton, a potom i došli do izjednačenja.

"Pocrveneo" je Edomvonji, koji je bio na klupi, kako je teren napustio u 88. minutu, kada ga je zamenio Ček, a samo dva minuta nakon toga, upravo čovek koji ga je zamenio pogađa sa kreča za 3:3.

Nije bilo više vremena za Bašakšehir, te je meč okončan nerešenim rezultatom.

Bešiktaš sada ima četiri boda viška na čelu tabele i utakmicu manje od Bašakšehira, a do kraja je ostalo još nepunih šest kola. Rizespor je u zoni ispadanja, ali može da se zadrži u najvišem rangu, kako su "sigurne vode" udaljene samo tri boda.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke