Kiks Olimpijakosa na debiju Đurđevića

Autor: Nikola Miloradović
subota 09.09.2017.
23:40
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Olimpijakos nisu uspeli da upišu tri boda na gostovanju Ksantiju.

olympiacos.org
olympiacos.org

Povezane vesti

Fudbaleri Ksantija i Olimpijakosa podelili su bodove u utakmici trećeg kola grčke Super Lige.

Na kraju je na "Škoda Ksanti Areni" bilo 1:1 (1:1).

U startnoj postavi "crveno-belih" iz Pireja od starta se našao i dojučerašnji napadač Partizana Uroš Đurđević.

Podsetimo, Đurđević je nakon derbija sa Crvenom Zvezdom napustio redove srpskog šampiona i u transferu teškom 2,5 miliona evra pojačao redove prvaka Grčke.

Favorizovani gosti iz Pireja su poveli u 12. minutu preko defanzivca Englesa, a domaćin je poravnao pola sata kasnije oreko Lisgarasa.

U drugom poluvremenu nije bilo golova, Olimpijakos je imao više loptu u nogama, ali to nisu uspeli da materijalizuju, čak je domaća ekipa imala i koju šansu više od njih.

Đurđević je na terenu proveo 60 minuta, a onda ga je na isteku jednog časa igre zamenio Emenike, ali ni ta izmena nije preterano pomogla ekipi Besnika Hasija.

Srpski napadač je imao dve dobre prilike u prvom poluvremenu, najpre je u 16. minutu izbio sam pred golmana gostiju, ali mu je čuvar mreže Ksantija odbranio udarac. Mogao je Đurđević do gola i šest minuta kasnije, ali je bio nepsretan u kaznenom prostoru domaće ekipe, te je propustio priliku da uputi udarac iz izgledne pozicije.

Bio je bivši napadač Partizana jedan od najagilnijih u redovima Olimpijakosa, mogao je da ubeleži asistenciju u 39. minutu, nesebično je uposlio Sebu, ali se ovaj nije snašao u izglednoj prilici, zakomplikovao je stvari i na kraju prebacio gol rivala.

Najzanimljivije detalje sa ovog susreta pogledajte OVDE.

Olimpijakos ostaje prvi nakon ovog susreeta, ali bi Panionios, pa čak i PAOK i AEK do kraja trećeg kola mogli da ih svrgnu sa čela tabele.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke