Kilijan Mbape i Arsenal, bilo je blizu!

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 04.12.2018.
20:53
Izvor: Sportske.net

Bio bi to neki sasvim drugi Arsenal, sigurno.

screenshot - twitter.com/francefootball
screenshot - twitter.com/francefootball

Povezane vesti

Mbape ne prestaje da oduševljava, ponovo je dobio novu nagradu. Ponovo je najbolji mladi igrač na svetu, a reklo bi se zaista zasluženo!

Pravo "čudo od deteta", ako se i dalje može zvati "dete", ali on i dalje ima samo devetnaest godina!

Kakva godina za mladog Francuza, osvojena dupla kruna sa PSŽ-om, osvojen Mundijal sa reprezentacijom (verovatno i najbolji igrač francuske na tom prvenstvu), individualna nagra za najboljeg mladog igrača Mundijala, a sada još na samom kraju ove kalendarske godine i Fifina nagrada za najboljeg mladog igrača i prestižno četvrto mesto u borbi za "Zlatnu loptu"! Da li je  realno očekivati nešto više od jednog tinejdžera?

Nakon ove poslednje individualne nagrade, Mbape je govorio malo o svojoj prošlosti i o tome kako je vrlo malo nedostajalo da ne pređe u PSŽ. Trenutno je verovatno najteže navijačima Arsenala, jer je vrlo malo nedostajalo da stigne na "Emirejts".

Poznata je priča da je Pep Gvardiola pre dve godine iznenada ponudio 60 miliona evra za tada nepoznatog "klinca" iz Monaka. Ceo svet je bio u šoku šta radi španski trener, ali Monako je to glatko odbio i Mbape nije bio ni blizu Sitijevog dresa, što nije slučaj kada je u pitanju Arsenal.

Venger je prošle godine lično razgovarao sa mladim francuskim igračem i bio je spreman da ponudi ogroman novac kako bi sarađivao sa mladim Mbapeom. Ipak, Arsenal nije nikako mogao da papira ponudi francuskog PSŽ-a, koji je na kraju i pobedio u ovoj trci i platio Mbapea čak 180 miliona evra!

"Venger je pravi dragulj francuskog fudbala. On je nedavno napustio Arsenal, ali ja nisam video mnogo popularnijih osoba od njega. Njega svi jednoglasno hvale."

"Pre nego što sam potpisao za PSŽ, bili smo u kontaktu. Na kraju je malo nedostajalo i da sarađujemo, a on se nije naljutio što sam izabrao drugačiji put. Bio je džentlmen i poželeo mi sreću", rekao je Mbape.

Nejmar Mbape

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 05.12.2018
09:47
avatar
Lazar Mandic
Tuesday, 04.12.2018
23:19

Arsenal bi imao novog Anrija, steta! Zamislite njega i Aubu sa Lakazeteom kao trio u napadu... Jezivo!

avatar
BlagoMeniOpetJA
Wednesday, 05.12.2018
00:53

da je on dosao, vengi bi ostao jer bi to bio uslov koji bi mbape postavio i nebi kupili nikoga narednih 4 prelaznih rokova jer bi ovaj bio preskupo placen. samim tim i Aubu nebi dosao, a bogami ni jos neko od preko potrebnih pojacanja. kao ni emeri. ja sam po prvi put zadovoljan dobijenim kao simpatizer arsenala.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 05.12.2018
18:59

Imali ste srecu da Murinjo i Konte vise cene Lukakua i Moratu pa ste pokupili ovu dvojicu. Steta Sari bi sigurno uzeo Aubu a ne Moratu.