Kin poludeo, Pogba i Murinjo prvi na udaru!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 15.03.2018.
11:10
Izvor: Sportske.net

Evo izjave Roja Kina nakon meča protiv Sevilje.

EPA/GERRY PENNY/GP/kr
EPA/GERRY PENNY/GP/kr

Povezane vesti

Pol Pogba nije na najvišem nivou, barem ne na nivou na kojem se očekuje da bude u Mančester junajtedu.

On je u meču protiv Sevilje ušao u drugom poluvremenu, meč nije počeo od starta utakmice jer je bio povređen, a i kada je ušao nije dao nikakav doprinos. Naprotiv.

Grešio je, imao je par smešnih, amaterskih pasova, o čemu je govorio i Roj Kin.

"Pogba je veliki problem, ako nije u startnoj postavi, onda ste i vi u problemu. Očekujete da veliki igrači uskoče i promene igru. On je ušao i nije uradio ništa. Videli ste prvi gol Sevilje, njegova reakcija je bila kao da je žak u školskom dvorištu", rekao je Roj Kin, legendarni fudbaler Mančester junajteda.

Onda je nastavio sa kritikama.

"Ne zna da namiriše opasnost. Razlog zašto ste deo tima jeste da pomognete i pokrijete igrača koji napravi grešku. Niko nikome ne pomaže i oni ne igraju kao veliki Junajted, oni igraju kao individualci", rekao je Kin.

"Kada sam ja oblačio dres Mančester junajteda uvek sam se osećao sjajno, uživao sam u istoriji kluba, u pritisku, u grbu koji sam nosio i očekivanjima navijača. Kada pogledam ovaj tim, vidim da ne uživaju u tome. Golovi koji su primljeni su šokantni. Nisam iznenađen što je Junajted poražen", zaključio je Kin.

Na pitanje ko mora da preuzme krivicu, Kin je odgovorio bez razmišljanja - Murinjo.

"Menadžer je taj koji mora da preuzme krivicu. Videli ste ga nakon meča, nije šokiran, očekivao je ovo. On radi sa njima svakoga dana i zna da ekipa nije među najboljima u Evropi. Potrebno im je još tri ili četiri vrhunska igrača. Neki od igrača koji igraju u Junajtedu nisu dovoljno dobri, ali nisu oni krivi. Mene samo brine to što menadžer priča da je prošle godine osvojio tri trofeja. Bože, pa on uključuje "Čeriti šild" u veliki trofej. Odmah znaš da si u nevolji", istakao je Roj Kin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BabaKurana
Saturday, 17.03.2018
06:11

Ja iskreno nzm sto onii krive murinjaa kad su bukvalnoo rupa od timaa..niko se ne trudii osim maticaa i par igracaa..ostalii kaoo da samo ispostuju platuu..uzas..fan sam arsenala al gotivim murinjaa !

avatar
RIP KOBE
Thursday, 15.03.2018
15:25

Zelim Zozeu da ostane vecno tamo!

avatar
Thursday, 15.03.2018
14:29

Mocni mocni Mancester Junajted :D

avatar
Real Only
Thursday, 15.03.2018
13:28

A na kojoj to poziciji mogu da dovedu boljeg igraca nego sto imaju, ako ne racunamo defanzivne igrace, jer oni ne bi unapredili napad?

avatar
Mangus
Thursday, 15.03.2018
14:29

Ne treba ti uvek svetska klasa da bi dosao do vrha. Pogledaj Vardija, daleko je od najboljih napadaca sveta ali grize i kida i zato je dostigao zvezde. nUTD-u treba trener psiholog, koji ume da izvuce najbolje iz igraca i da ih nalozi. SAF nije uvek imao najbolji tim u ligi, ali je uvek bio opasnost. UVEK. nMurinjo to vise ne ume. Nekada su igraci ginuli za njega, to vise nije slucaj. Lukaku je smesan postao, Sancez kao da nije isti igrac iz Arsenala, Pogbu necu komentarisati. Rasford i Marsijal se bore ali ne dobijaju redovno mesto u timu, vezni red, Matic se trudi ali ne moze sam, Erera... Ne znam ni dal igra (ne gledam meceve utda cesto), Felaini je bandera klasicna, Mata je ok. Odbrana je apsolutni krs, osim Baija i De hee. Ostalo macku o rep.

avatar
Real Only
Thursday, 15.03.2018
20:25

Objasnio si moj komentar opsirno :) Znaci nije problem do igraca, problem je trener!

avatar
Medison
Thursday, 15.03.2018
13:07

Potpuno je u pravo za ovo sto je rekao, neki igraci svake nedelje uzmu po 100, 200, 300K funti a na terenu izgledaju nezainteresovano

avatar
Oldboy
Thursday, 15.03.2018
12:21

Neka Kin preuzme kormilo nekog velikog kluba pa nek pokaže u praksi šta ume, ne branim Murinja , ali nije isto voditi tim i kritikovati sa tribina

avatar
Marchisio8
Thursday, 15.03.2018
12:49

Пази,сви са стране виде у чему је проблем,али не може навијач исправити проблем,већ само тренер. Мурињо не добија 10-15 милиона годишње да би причао како овај тим нема квалитет,него да извуче максимум из њега. И оно што навијаче боли више од пораза је што су пали без испаљеног метка,а тек Мурињова реакција касније... Нема док фен не проради.

avatar
Oldboy
Thursday, 15.03.2018
15:16

Zato sam i napisao da ne branim Murinja, jer je deo njegove krivice značajan, samo kažem da je za Kina najbolje da na primeru pokaže šta ume, najlakše je kritikovati

avatar
NikkiCFC
Thursday, 15.03.2018
14:18

@Matrix Izvukao maksimum? A zasto onda Sancez, Pogba igraci koji vrede po 100 miliona i smatraju se najboljih deluju kao rekreativci. Evo ja cu da ti kazem. Zbog Murinja. On ih gusi. Da im kaze nema taktike, igrajte kako znate ovaj tim bi bio mnogo bolji.

avatar
The_Matrix
Thursday, 15.03.2018
13:35

On i jeste izvukao maksimum, ali sto neki to ne prihvataju nije njegov problem. Zar je neko realan ocekivao da ce United igrati finale LS ili osvojiti to takmicenje? Zar niste svesni da spanski klubovi gaze engleze gde ih vide. Jel se secas mozda kako je pre par godina A. Bilbao ponizio MU