Klop besan na igrače!

Autor: Janko Glavonjić
subota 13.12.2014.
21:24
Izvor: Sportske.net

Posle još jednog poraza, Borusija Dortmund nastavlja da igra po principu korak napred, nazad dva, a njihov trener je danas posle meča bio vidno iznerviran.

Beta/AP Photo/Michael Sohn
Beta/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

Herta koja, uz dužno poštovanje tom timu, spada u neki srednji, ako ne i donji dom nemačkog fudbala, je slavila danas protiv Borusije sa 1:0.

Borusija je još jednom propustila da veže dve pobede, o Ligi šampiona bi moglo i da prestane da se razmišlja, pošto ako Milioneri nastave ovako, u opasnost može da dođe i sam opstanak u ligi!

Klop je bio besan na svoje igrače posle još jednog poraza, rekavši da ne shvataju ozbiljnost situacije u kojoj se nalaze.

"Nedopustivo je da igramo ovako važan meč sa ovako malo motivacije i rešenosti. Igrači su igrali ovu utakmicu kao da je prijateljska, ja stvarno ne mogu da shvatim takvo ponašanje.

Zaista sam ljut na pojedine i moraćemo da popričamo o ovome", rekao je Klop.

Nemački trener je istakao da u poslednja dva kola jesenjeg dela prvenstva moraju da zabeleže pobede i bar malo poprave svoju situaciju.

"Nemamo izbora, moramo zabeležiti pobede u narednim mečevima, i tako bar malo popraviti situaciju. Volfsburg i Verder su teški protivnici, ali u našoj situaciji samo pobede nam donese kakav-takav mir", istakao je Klop.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fudbalski objektiv
Saturday, 13.12.2014
22:37

tuga i žalost sta se ove sezone desava sa borusijom. nadam se da ce uskoro pronaci onu formu iz prethodnih sezona :)

avatar
Realan
Saturday, 13.12.2014
23:25

Potpuno drugi tim kad igraju LS.Neverovatno!