Klop: "Bolje da sam ovde, nego u Severnoj Koreji"

Autor: Stevan Milovanović
sreda 06.04.2016.
21:52
Izvor: Sportske.net

Menadžer Liverpula izjavio je da njegov tim ima najtežu moguću prepreku u Ligi Evrope, ali da ipak veruje da Liverpul može da eliminiše Borusiju.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Menadžer Liverpula Jirgen Klop nekoliko puta je upozorio svoje igrače da moraju da odigraju najbolji mogući fudbal ukoliko žele da eliminišu njegov bivši klub Borusiju i uđu polufinale Lige Evrope.

Liverpul u četvrtak gostuje Borusiji u prvom meču četvrtfinala Lige Evrope, a Klop se prvi put vraća u Dortmund otkako je napustio klub u leto 2015. godine.

"Već sam rekao da je Borusija favorit u ovom dvomeču i ne mogu da razumem one koje misle suprotno. Pogledajte kako dobro igraju ove sezone pa ćete se složiti sa mnom.

Ako ne budemo na potrebnom nivou u četvrtak siguran sam da će Borusija to iskoristiti.

Imamo najtežu moguću prepreku, ali verujem da ćemo je preskočiti.

Uostalom hajdemo da igramo fudbal pa ćemo razgovarati nakon meča. Mislim da se oba tima nadaju prolasku dalje i da će ovaj dvomeč biti izazov za obe ekipe"
zaključio je Klop.

Pitali su ga novinari da li je srećan u Liverpulu.

"Ne razmišljam o sebi ni sekundu... Na mestu sam gde sam doživeo divne trenutke. Bolje biti ovde nego, ne znam, u Severnoj Koreji ili tako nešto. Dobar je osećaj", rekao je Klop nemačkim medijima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adnan
Wednesday, 06.04.2016
22:29

Realno upravu je covjek,bolje biti u Liverpulu nego u Sjevernoj Koreji.

avatar
XL
Thursday, 07.04.2016
01:47

Direktno i bez uvijanja govoreći, boli vas to što je Klop odbio da nasledi Fergusona. Najviše boli to što je Ferguson to sam izjavio, pa vam ne idu izvlačenja na tu temu nikako.

avatar
Wednesday, 06.04.2016
21:55

Nisi vise hipster...