Klop našao najoriginalnije opravdanje za Alisona ikada, da li je ovo kraj "hevi metal" fudbala i zna li Nemac sledeći klub?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 08.02.2021.
08:44
Izvor: Sportske.net

Nemac objašnjavao zabezeknutim novinarima, pljušte kritike, mnogi smatraju da je ovo njegov početak kraja i da se Liverpul isuviše kockao u prelaznom roku...

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Jirgen Klop je nastavio da traži opravdanja, kao i pre meča pljušte kritike na račun menadžera Liverpula, ali i njegovog golmana Alisona. Brazilac važi za jednog od najboljih čuvara mreže na svetu, ali je napravio dve početničke greške i praktično rešio meč.

"Igrali smo dobro, da uvek igramo ovako ne bismo bili u ovom minusu za Sitijem. Vidim da se ne slažete, ali zaista sam zadovoljan", rekao je Klop zbunjenim novinarima.

"Jasno, Alison je pogrešio, ali ne krivim ga, možda mu je bilo hladno, možda su mu noge bile ukočene. Ali to je fudbal, milion puta nas je spasio, ne možemo da ga osuđujemo za par grešaka, mada su one rešile meč", dodao je nemački menadžer.

On je natuknuo da o odbrani titule nema ni govora.

"Teško je videti to u ovom trenutku, naš cilj je top četiri, moramo da pobeđujmo, ima još dovoljno utakmica da izborimo Ligu šampiona", kaže Klop.

Pljušte kritike, po običaju se javio prvi Roj Kin koji kaže da se igrači ponašaju nedostojno Liverpula i da će Redsi čekati 30 godina na novu titulu.

Džejmi Rednap je spekulisao da je Klop nezadovoljan jer klub nije želeo da uloži u pravog štopera, posle silnih povreda, da je navodno upozoravao čelnike šta će se dogoditi, na kraju je dobio Kabaka koji je bio na klupi, ali on nije baš štoper svetske klase. Klop je želeo Upamekana, ali je iz Amerike stigla poruka da nema novca zbog gubitaka od pandemije.

"Ovo bi skupo moglo da košta Liverpul, kako sada stvari stoje, Klop se sigurno neće predomisliti i mogao bi u bliskoj budućnosti da završi u Bajernu iz Minhena", kaže nekadašnji fudbaler kluba, sada komentator.

Grem Sunes smatra da je odluka da investiraju bila pucanj u nogu i da je sada jedini cilj praktično da budu u top 4 inače ih čeka finansijska katastrofa bez Lige šampiona.

U ovom trenutku je šampion četvrti, imaju 10 bodova manje i meč više od vodećeg Sitija, to 15 mečeva do kraja teško da je dostižno. Na korak iza njih su Čelsi i Vest Hem, slede Everton, Totenhm i Vila, svi ovi timovi su u pet bodova...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke