Klop: "Ne treba mnogo razmišljati o grupi, jer ako razmišljate, ispali ste"

Autor: Beta Beta
četvrtak 30.08.2018.
21:24
Izvor: Beta

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je večeras da je očekivao da će njegova ekipa biti u teškoj grupi Lige šampiona, ali da se ne treba time opterećivati.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je večeras da je očekivao da će njegova ekipa biti u teškoj grupi Lige šampiona, ali da se ne treba time opterećivati.

"Da budem u potpunosti iskren, nisam imao posebnu želju za grupu ili da sam se nečemu posebnom nadao. Očekivao sam tešku grupu, imamo je sada, a to i jeste ono što je Liga šampiona", rekao je Klop posle žreba, a preneli su britanski mediji.

Liverpul će igrati u Grupi C sa Crvenom zvezdom, Pari sen Žermenom i Napolijem.

"Tako je, kako je, to su najbolje reči za opisati. Ne treba se suviše opterećivati time. Ako mnogo razmišljate o grupi, znajte da ste već ispali. Ako mislite da je previše jaka, već ste ispali. Mi ne mislimo tako", rekao je Klop.

On se podsetio svog poslednjeg puta u Napulj, kada je zaradio isključenje u Ligi šampiona.

"Znam kakva je tamo atmosfera i šta nas očekuje. Tamo sam isključen... Verujem da mogu bolje", rekao je trener Liverpula.

Grupna faza Lige šampiona igra se od 18. septembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
razzorNo1
Friday, 31.08.2018
15:16

braco, drugari redsi ne znam kako da vas nazovem al evo nek bude crvenii, zanima me imal neka ogranizacija da se iz Bone ide za Bg , ako ima neko iz Tuzle zainteresovan nek se javi al nebitno moze iz Sarajeva i ostalih gradova...Samo ozbiljni ljudi ostalo me ne zanima ... Nadam se da delije nece pravit probleme nama navijacima Liverpula i nama Bosancima ocekujem da ne bude problema al nakon 20 godina koliko imam Liverpul nikad blize nije bio a necu pisat koliko emocija i ljubavi prema tom klubu imam...Ne znam za ove iskrene navijace kako ce im bit na utakmici al ja cu zaplakat od srece...valjda je to ljubav ne znam ... nek se jave ozbiljni znaci srb hrvat ne zanima me nacionalnost idemo gledat tekmu i za mene ste svi braca...

avatar
äxwell
Friday, 31.08.2018
08:55

Klopa i Liverpul cekaju paklene utakmice svaka 3 dana u sledecih mjesec dana!! Posle pauze jako tesko gostovanje Sparsima pa onda nakon 3 dana docekuje se PSG!! Jos smo dobili Celzi u liga kupu pa ce se i ta utakmica ubaciti u ovom paklenom rasporedu...Vec ce se morati poceti sa rotacijom...I vrlo brzo cemo znati koliko Liverpul moze u ligi ove sezone..

avatar
_mladen_
Friday, 31.08.2018
15:37

Liverpul nece moci igrati na cetri fronta, videcemo za sta ce se odluciti.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 01.09.2018
00:35

u kupu ce i Celsi i Liverpul da se cuvaju za utakmicu Celsi-Liverpul u ligi haha

avatar
äxwell
Friday, 31.08.2018
16:25

Sada je klupa sira, vidjecemo koliko ce uticaja imati igraci sa klupe u tim utakmicama..Ne mogu na 4 al bi trebali ici po trofej u liga kupu i da se to skine vise sa dnevnog reda..Al definitivno nece faliti kvalitetnog fudbala u narednom mjesecu..Svaka 3 dana spektakl...

avatar
GagiGGMU
Friday, 31.08.2018
07:52

Dajte nam sva tri kluba na Marakani da se igramo!

avatar
Roger Elliott
Friday, 31.08.2018
01:16

To klop najbolje zna, redovno ispada.

avatar
Firmino LFC
Thursday, 30.08.2018
22:02

A našu Zvezdu niko ni ne spominje. Samo da ne budemo džakče za udaranje! Nadam se da otkidamo po bod kod kuće svima.