Klop ukrao plan od PSŽ?

Autor: Nikola Miloradović
petak 22.02.2019.
15:11
Izvor: Sportske.net

"Redsima" predstoji jako važan meč u okviru Premijer lige.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula će u narednom kolu Premijer lige odmeriti snage sa Mančester junajtedom, u prošlom okršaju slavili su sa 3:1 i upravo nakon tog susreta Žoze Murinjo je ostao bez posla.

Nasledio ga je Ole Gunar Solskjer, koji je na 13 mečeva doživeo samo jedan poraz.

Taj poraz "Đavolima" je naneo PSŽ u okviru Lige šampiona i to na "Old Trafordu", a trener Liverpula Jirgen Klop priznaje da ga je pobeda "Svetaca" naučila par stvari o igri Junajteda, koje će pokušati da iskoristi za vikend.

"Da, rezultatski gledano oni su jedini tim koji ih je pobedio, ali odigrao je i Totenhem dobar meč protiv Junajteda.

Šta je obrazac? Pa bili su vrlo smireni sa loptom, dodavali su se jako dobro i bili su puni samopouzdanja, dobro su se postavljali, dodavali između linija, tako neke stvari, kao i davanje golova u pravim trenucima.

Ali opet, videli ste protiv Čelsija da Junajted igra jako, jako dobro i bez Lingarda i Marsijala, pa su morali da počnu sa Matom i Lukakuom.

Kada to urade u toku utakmice, potpuno je drugačije, jer nemaju vremena da se adaptiraju. Igrali su poslednjih pet ili šest utakmica sa istom postavom i onda sve to treba da promeniš za 15 minuta. To jasno nije funkcionisalo i PSŽ je to iskoristio.

Ali igrali su jako, jako dobru utakmicu. Veoma zahtevnu, delovalo je da vladaju većinom situacija i nisu im dozvoljavali kontranapade, što je velika, velika stvar protiv Junajteda
", istakao je Klop.

Duel između Mančester junajteda i Liverpula zakazan je za nedelju od 15:05h, igraće se na "Old Trafordu", "Redsi" bi pobedom mogli da se vrate na čelo tabele, dok bi trijumfom "Đavoli" ostali u dobroj poziciji da se domognu plasmana u Ligu šampiona dogodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jlingz
Friday, 22.02.2019
19:25

Da im uzmemo tu titulu dugo cekanu. :D

avatar
_mladen_
Friday, 22.02.2019
18:44

Nema potrebe Klop da krade bilo sta, dovoljno su jaki da se suprostave Junajtedu.

avatar
Hajduk United
Friday, 22.02.2019
18:31

Liver je jak...bit ce teško...