Klopova glavobolja pred derbi, ključan igrač izostao sa treninga!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 13.01.2021.
18:19
Izvor: Sportske.net

Problemi u odbrani su posatali lična karta šampiona Engleske.

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Iskusni defanzivac Liverpula Žoel Matip nije trenirao danas sa saigračima, pet dana pred veliki okršaj protiv Mančester junajteda u Premijer ligi.

Matip je već skoro tri nedelje van terena zbog problema sa preponama zbog kojih je morao da izađe iz igre protiv Vest Bromvič Albiona.

U međuvremenu je propustio tri utakmice, a menadžer Jirgen Klop se nadamo da će biti spreman za veliki derbi protiv Junajteda.

Osim što ga nije bilo na treningu, ovaj fudbaler nije viđen ni da u teretani radi sa ostatkom ekipe, što ga je već otpisalo za meč koji bi mogao da odredi dalji tok sezone.

Posle odsustva od ranije povređenih Virdžila Van Dajka i Džoa Gomez, Klop će imati muke da reši pitanje kog fudbalera će pridodati Fabinju u centralnom delu defanzive.

Moguće da će to biti Natanijel Filips, a ne bi trebalo zaboraviti ni Rajsa Vilijamsa, dok se u nekom varijanti spominje i kapiten Džordan Henderson.

Duel između Liverpula i Junajteda igra se u nedelju od 17:30 na Enfildu, a veći pritisak će biti na domaćinu koji zaostaje za gostima iz Mančestera tri boda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke