Klopove reči koje želi da čuje svaki navijač Liverpula!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 15.02.2021.
15:23
Izvor: Sportske.net

Nemac u svom elementu.

EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

Liverpul je možda u krizi i možda to mediji koriste, kao i u svim velikim klubovima, da dodatnu unesu nemir i pojačaju pritisak, a baš zato je Jirgen Klop pravi čovek za ovaj klub.

Nemac je prošao kroz težak period, preminula mu je majka, zbog strogih protokola usled pandemije zabranjeno mu je da otputuje u Nemačku i nije prisustvovao sahrani. Što se tiče profesionalnog dela, Liverpul je vezao tri poraza u Premijer ligi što se nije dogodilo od 2014. godine.

Neki ga smenjuju, nijedan navijač Liverpula se ne slaže sa tim, a naročito posle današnje konferencije za medije na kojoj je najpre zaštitio klub, svoje igrače i sebe. 

"Mnogo toga se dešava oko nas, političke, privatne stvari, ali ja sam dobro. Potpuno se dobro osećam. Imali smo sastanak, analizirali smo celu situaciju. Treba da nastavimo da ponavljamo dobre stvari, a da loše popravimo. Ako pogledate naše utakmice sa Sitijem i Lesterom, ne deluje da smo igrali tako da smo zaslužili da primimo sedam, a damo samo dva gola. To nam se dešava zbog individualnih grešaka, pričamo dosta o tome. Najvažnije je da smo ujedinjeni u svim problemima. Raspoloženje u ekipi je odlično, ali je očigledno da možemo da igramo bolje", rekao je Klop.

Nemac je svestan da Liverpul mora da ima bolje rezultate, da dobra igra nije dovoljna.

"Liverpul nije klub koji sme da dopusti da se povuče na svoju polovinu i da čeka 60 minuta da napadne kao što rade neki timovi. Niko nije srećan što smo četvrti sa samo 40 bodova i da nam je Everton toliko blizu. Ako nas pratite svakodnevno cele sezone, vidite kako se dešavaju različite stvari. Čuo sam za podršku navijača, transparent koji je postavljen ispred stadiona, zahvalan sam im, ali nije mi sada potrebna neka posebna podrška. Sve je u redu. Zahvaljujem svima, zaista mi nije potrebna nikakva pauza i dalje sam pun energije i iskreno sve ovo mi je interesantan izazov. Ne morate da budete zabrinuti za mene", zaključio je Klop.

Liverpul gostuje Lajpcigu u utorak u 21.00, a utakmica se igra na "Puškaš areni" u Budimpešti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke