Ko još dolazi sa 22 kofera "samo na odmor"?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 17.05.2021.
17:30
Izvor: Sportske.net

Pitanje svih pitanja...

EPA-EFE/David Borrat
EPA-EFE/David Borrat

Povezane vesti

Ćavi Ernandes je današnja ličnost dana u Barseloni.

Bivši kapiten i legenda kluba, stigao je u Barselonu, a kao što znate, prisutnim novinarima rekao je da "došao samo na odmor".

Ipak, mediji i očevici zapazili su nešto što bi moglo da pokrene lavinu komentara i otvori mnoga pitanja - zašto je Ćavi sa porodicom doputovao uz prtljag od 22 kofera, ako dolazi samo na odmor?

Pouzdani izvori iz Katalonije prenose različite informacije, a to dokazuje nekoliko stvari. Prva je da još uvek nema ničeg konkretnog i da je sve i dalje u fazi nagađanja, te da Ćavi još uvek nema "kvorum" u upravi kluba, stoga svaki od članova svojim izvorima daje različite informacije.

Za sada je izvesno da je Ronald Kuman izgubio poverenje i uprave i svlačionice nakon što je sve prosuo 29. aprila u porazu od Granade, kada je Barsa imala priliku da preotme prvo mesto na tabeli. Umesto toga, Barsa je osvojila samo pet od mogućih 15 bodova na poslednjih pet mečeva i sve je otišlo nizbrdo. 

Pominje se, doduše među navijačkim formumima, da je Garsija Pimijenta, trener Barselone B, takođe opcija koja bi bila po ukusu mnogih, ali za sada je i to na dugačkom štapu. 

Sve u svemu, pred nama je burnih sedam dana, jer se očekuje da Laporta što  pre reaguje i da novi trener ima dovoljno vremena da zajedno sa direktorom Alemanijem krene u potragu za pojačanjima.

Jedno je sigurno, ma šta pisali i prenosili u narednim danima, Ćavi je sigurno glavni kandidat, čak i da nije pošao sa 22 kofera "samo na odmor" i to baš u Barselonu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke