Ko najlakše pada na Ostrvu?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 06.05.2019.
11:50
Izvor: Sportske.net

Tim iz Londona drži prvo mesto po sankcionisanim pokušajima "prevare" sudije.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Posle svakog kola premijerligaške sudije doživljavaju salvu kritika, Englezi često čine previde oko ofsajda i intenziteta kontakta.

VAR tehnologija još uvek nije zaživela na Ostrvu u okviru nacionalnog prvenstva iako se ova pomoć sudijama koristi kada se igraju utakmice Lige Evrope i Lige šampiona na engleskom tlu.

Od naredne sezone bi trebala da uđe u upotrebu i u okviru Premijer lige do tada nam ostaje da čudimo šta sve prolazi glavnim zvaničnicima utakmice na terenima.

Ostalo je još jedno kolo do kraja Premijer lige i odluke oko njenog šampiona, juče smo dobili jasniju sliku oko top četiri, Arsenal je propustio odličnu šansu da se približi svojim lokalnim rivalima, ali su jučerašnjom igrom uspeli da upišu "podvig" ove sezone.

Grk Papastatopolus je dobio u 14. minutu meča žuti karton zbog simuliranja, ovo je ujedno bio šesti karton Emerijevog tima zbog iste stvari, dva više od bilo kojeg drugog kluba u Premijer ligi.

Unaj Emeri

Španac je svakako doneo ono što ne volimo iz Španije uz neoborivo mnogo dobrih stvari, biće zanimljivo videti sinergiju sledeće sezone između engleskih sudija, koje vole da budu ponekad i glavni vinovnici susreta, sa VAR tehnologijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueMoon
Monday, 06.05.2019
14:19

Ne cudi me uopste

avatar
Непобедиви
Monday, 06.05.2019
14:01

Lepo ih uci Emeri.

avatar
NikkiCFC
Monday, 06.05.2019
13:18

Da se postuju pravila Salah bi sam imao vise zutih zbog simuliranja od Arsenala.

avatar
_mladen_
Monday, 06.05.2019
14:28

Jel vi gledate samo Salaha? Ne simulira Sterling, Kejn, Azar, Silva i sva ostala druzina... Koliko zavisti i svi skacete samo na Salaha, sto je jos gore svi penali nad njim su bili cisti, ostalima daju penale da ih protivnik ne dovati, ali to iskulirate.

avatar
darth vader
Monday, 06.05.2019
19:02

Pozdravio te Salah onomad 2-0