Kolarov je u centru pažnje!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 19.09.2016.
15:26
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Kolarov igra odlično na startu nove sezone, njegov Mančester siti je zabeležio svih pet pobeda u Premijer ligi.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Sjajan start Pepa Gvardiole u Mančester sitiju doneo je i daleko bolje partije Aleksandra Kolarova.

Srpski reprezentativac je odigrao odličan početak sezone, iako se govorilo da Pep Gvardiola neće računati na njega. Naravno, radilo se o pričama engleskih medija koji su pokušavali da pronađu novi klub za levog beka koji sada ima drugačiju ulogu.

Gvardiola ga je prekomandovao na štopera, pronašao mu je poziciju na kojoj se odlično snalazi, što su potvrdili i mnogi stručnjaci među kojima je i Martin Kion, nekadašnji fudbaler Arsenala.

"Izgleda fantastično na terenu. Siguran sam da ga je Pep gledao i da je u njemu pronašao savršenog štopera. Način na koji igra je sličan onom koji je imao Bobi Mur", rekao je Kion uporedivši srspkog reprezentativca sa legendom reprezentacije Engleske.

U poslednjem meču protiv Bornmauta Kolarov je odigrao sjajno, a pojedini mediji su ga uvrstili i u najbolji tim Premijer lige, što je odlična vest.

Samo neka tako nastavi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
chaki
Monday, 19.09.2016
20:06

U ovim slabijim utakmicama ga stavlja na stopera da ga navikava a inace mu je igrao beka,svaka cast valjda ce gristi i za repku jer nam je definitivno najbolji odbrambeni uz Nastasica

avatar
Steffi
Monday, 19.09.2016
17:29

Kad bi se Pep vratio...

avatar
NEMANJA RM
Monday, 19.09.2016
17:39

Pa da kradete kao nekad ,ajde ne smaraj ljude vise

avatar
Steffi
Monday, 19.09.2016
18:16

Demokratija batice.

avatar
Madridista
Monday, 19.09.2016
15:44

Ja sam zaista mislio da je Gvardijola los trener ali lik zna znanje i moram priznati pogrijesio sam, nije sad on neki takticar niti motivator, ali on ima viziju i zna sta hoce, daj mu pare i ce ih vrhunski ulozit, i dalje sam misljenja da on ne bi mogao npm. ko Klop od slabih i prosjecnih timova napravit jake, ali on od jakih moze napraviti dosta jace, mnogim trenerima daju pare pa ih ne znaju ulozit, ali Pep zna i to da mu se duplo vrati.

avatar
tony zahirovic1234
Tuesday, 20.09.2016
00:36

Lepoo od tebee sto si seispravio, cast za to druze, Pep je kompletan trener, cvrsta vizija, formalnost, taktika beton, rad red disciplina... :D

avatar
S-I-M-K-E_
Monday, 19.09.2016
15:34

Eto sta je fudbal,juce je prakticno bio na na prodaju,Pelegriniju nije nista valjao,htjeli su lako da ga se odreknu,otisao bi u neki losiji klub.Ali,dolazi Gvardiola,sve se mijenja i sada je odjednom medju najboljima.Kako je u fudbalu se neredvidivo i brzo se mijenja,danas si na vrhu a sjutra mozes biti vec na dnu.Takav je sad slucaj sa Murnjom i Pogbom.Sve je bilo bajno i sjajno na pocetku,a sada je sve odjednom postalo kosmar.