Koliko je neozbiljna Liga nacija? Manćini na teren poslao POGREŠAN tim!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.09.2020.
09:22
Izvor: Sportske.net

Ovo takmičenje zaista nikome nije potrebno, niti u ovom izdanju donosi bilo šta...

Epa/Vincenzo Artiano
Epa/Vincenzo Artiano

Povezane vesti

Mnoge je iznenadilo to što legendarni Đorđo Kjelini nije bio u sastavu protiv Bosanaca, a mnogi su to tumačili da Manćini ne želi da rizikuje jer Kjelini nije dugo igrao zbog povrede.

Međutim, u pitanju je greška, kada je selektor primetio, bilo je kasno, sastav je predat, dokument je bio zvaničan, po pravilima UEFA promene u poslednji čas nisu dozvoljene.

"Moja je greška, nisam imao naočare, nisam video da je Aćerbi u timu umesto Kjelinija. Međutim, ionako smo planirali da Đorđo odigra jednu utakmicu, on je želeo protiv Bosne, ali šta da se radi, sad je igrao Aćerbi, Kjelini će biti u timu protiv Danske", rekao je Manćini uz podsmešljive poglede novinara.

"Dobro, nije strašno, nije kao da smo stavili golmana na štopera, ali jeste greška", dodao je italijanski selektor.

Italija je igrala 1:1 protiv Bosanaca, Džeko je goste doveo do prednosti, izjednačio je Sensi. U drugom meču grupe, Holanđani su minimalnim rezultatom savladali Poljsku koja je bez Levandovskog prosečan tim...

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BONG83
Saturday, 05.09.2020
15:56

Rugao se lonac,loncu,a oba su suplja,cuj protiv danske,mislite holandije

avatar
fidejan
Saturday, 05.09.2020
15:45

Potpuno nejasno takmičenje koje je u svojoj prvoj godini obesmišljeno nikakvom ili skoro nikakvom posetom. Sa primarnom idejom da se sve prijateljske tekme objedine 'kroz' neke grupe i da na neki način čak i prijateljskim tekmama da malo takmičarskog. Sve i da nismo u koroni, niko živ ovo ne bi gledao (ko uopšte gleda friendly utakmice). Svako novo takmičenje koje UEFA organizuje je čist paravan za ona glavna, a ona su pak skroz neravnopravna. Za 2 godine kreće 3. takmičenje ECL što će i zvanično značiti totalnu deskriminaciju klubova. Jedva čekam da Super-Liga konačno dobije svog epilog.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 05.09.2020
12:56

Ovo je moglo da se desi u bilo kojem takmicenju, sta je tu kriva Liga nacija? Ovo je kao da krivite VAR zbog toga sto je sudija resio da ga NE upotrebi:-D