Konačno? Francuska bi sa njim bila NEPOBEDIVA!

Autor: Boris Jovanović
utorak 18.05.2021.
09:49
Izvor: Sportske.net

Da li je došlo vreme za povratak, posle šest godina?

EPA/JORGE ZAPATA
EPA/JORGE ZAPATA

Povezane vesti

Kako pišu francuski mediji, postoji mogućnost da se pisle šestogodišnjeg egzila Karim Benzema vrati u reprezentaciju. On je eliminisan nakon što je optužen da je učestvovao u zaveri iznude novca od Metjua Valbuene, kada ga je pritiskao da ucenjivačima plati da ne bi objavili kompromitujući video. 

Benzema je već deceniju jedan od najboljih napadača na svetu, ali mu je vrata posle skandala direktno zatvorio predsednik francuske federacije. Suđenje o slučaju Valbuena je zakazano za ovu godinu, napadač Reala je nekoliko puta pokušavao da probije "blokadu" i vrati se u nacionalni tim, ali su Gali ostali čvrsti.

Ipak, odluka je na Dešampu koji je Benzemu posmatrao kao sina, ali je bio veoma razočaran onim što se desilo.

No, sada je možda došlo vreme da 33-godišnja zvezda Reala ipak dobije poziv za EP, L'Ekip najavljuje da u reprezentaciji razmatraju odluku, da je konačna reč na selektoru.

Suđenje Benzemi koji je negirao svaku umešanost u iznudu će konačno biti održano u oktobru, a pored njega optužena su još četvorica ljudi.

Benzema nije bio naravno zainteresovan za novac, ali je služio kao "pregovarač" za svog prijatelja iz detinjstva sa kojim je odrastao...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke