Konačno pobeda Kvins Parka!

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 27.10.2014.
22:56
Izvor: Sportske.net

Kvins Park Rendžers konačno je zabeležio pobedu u ligi kojom je prepustio poslednje mesto na tabeli Barnliju.

Beta/AP Photo/PA, John Walton
Beta/AP Photo/PA, John Walton

Povezane vesti

Kvins Park Rendžers uhvatio je posle ovog kola priključak sa ekipama koje se nalaze iznad zone ispadanja. Junak pobede nad Aston Vilom bio je dvostruki strelac Ostin, a KPR sada ima 7 bodova, što je 2 manje od Lestera i Kristal Palasa, koji su iznad crte u ovom trenutku.

Ovo su možda bili i bodovi spasa za menadžera Harija Rednapa, o čijoj se smeni uveliko pričalo.

Istovremeno, Aston Vila je posle sjajnog starta i 10 bodova iz prva četiri kola, zabeležila i peti uzastopni poraz i pala na 15. mesto na tabeli.

Junak današnje pobede bio je Čarli Ostin, koji je postigao oba gola za KPR. U 17. minutu postigao je prvi gol, posle fantastično spuštene lopte Eduarda Vargasa, Ostin je u maniru vrhunskog strelca rutinski završio akciju šutem po zemlji i savladao Guzana.

U 55. minutu Aston Vila je propustila priliku da izjednači, i ujedno svoju najbolju priliku u meču. Kiran Klark je natrčao na odbijenu loptu, ali je promašio čitav gol iz neposredne blizine, posle slobodnog udarca koji je izveo Vestvud.

U 69. minutu stigla je kazna. Ponovo isti dvojac u akciji, sjajna kontra preko Vargasa i ponovo je Čarli Ostin bio sjajan u završnici i rutinirao još jednu akciju Kvins Parka.

Do kraja meča i Vargas je imao priliku da takođe sjajnu partiju upotpuni golom, ali je Guzan sprečio njegov pokušaj.

Golove možete videti OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke