Konte: ''Ćavi je najbolje opisao ovaj tim Italije!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 27.06.2016.
21:56
Izvor: Beta

Selektor Italije Antonio Konte rekao je da su njegovi fudbaleri pobedom nad Španijom pokazali da "azuri" nisu samo "katenaćo".

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

"Znao sam da momci imaju u sebi nešto što je van običnog. Rekao sam i pre utakmice, zato što je lako govoriti posle. Momci su bili izuzetni. Sada treba da se odmorimo jer nas čeka još jedna teška utakmica, protiv Nemačke, ali dokazali smo da Italija nije samo 'katenaćo'", rekao je Konte posle meča.

Italija je večeras pobedila dvostrukog uzastopnog šampiona Španiju sa 2:0 u osmini finala Evropskog prvenstva u Francuskoj, pre svega zahvajujući sjajnoj taktičkoj igri.

"Ćavi nam je dao najbolji kompliment kada je rekao da je Italija za njega mešavina Barselone i Atletiko Madrida. To dokazuje da nas razumeju oni koji igraju fudbal", rekao je Konte.

Italija će na Nemce ići bez suspendovanog Tijaga Mote.

"Šteta je zbog Mote, jer je on naš 12. igrač na terenu. Moramo da se spremimo, biće teško, možda čak i teže nego danas", kazao je Konte.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mak_juventino
Monday, 27.06.2016
23:59

Motta ne igra , de Rossi je dobio udarac , pa mozda nece igrati ... Eto problema ...

avatar
The KING(guapo)
Monday, 27.06.2016
23:59

Dokazao je da je takticki po meni uz Simeonea najjac trener trenutno.

avatar
Markos
Tuesday, 28.06.2016
10:50

Ti si isti pricao dok je bio trener Juventusa da je buranija od trenera,i kad ga je jos tada Celzi trazio on ti je bio na zadnjem mjestu...Toliko o tvom znanju...

avatar
Markos
Wednesday, 29.06.2016
10:08

Sad sam pokusao da nadjem ali nema starijih vijesti od 2 godine,pisao si svasta u njemu kad je 2 puta ispadao u CL kako je buranija trener da nije za evropu sjecam se dobro jer smo vodili raspravu,vi ste ga tad cak trazili ti si pricao kakav Konte daj Simeonea to je trenercina a ovaj ne zna nista bez u italiju ...

avatar
The KING(guapo)
Tuesday, 28.06.2016
12:26

Daj validan dokaz da sam to ikad izgovorio,i gasim se sa Sportske.net

avatar
Стерлинг Арчер
Monday, 27.06.2016
23:35

Konte otac. Ne mogu da ga dočekam u Čelziju

avatar
Rossoner
Monday, 27.06.2016
22:17

FORZA AZZURRI ! I prava je šteta što je ovakav kostur pao, Njemačka, Španija, Engleska, Francuska i Italija da se sastaju pa ko god od njih prolazio, dok na drugoj strani Poljska, Portugal, Vels, Belgija jednake šanse svi imaju iako Belgija možda važi za favorita ali svakako ukoliko ona ne prođe ove ostale bi sve popile par komada i od Španije, Njemačke, Italije i Francuske sigurno ipak iako je 0-0 prvi meč Njemačka i Poljska sad se drugačije igra Njemci bi ih uništili, osim toga Engleska je mrtva ekipa ali opet bolje nego Mađarska...