Konte i Venger opet iznenadili (SASTAVI)

Autor: Milovan Longinov
subota 16.12.2017.
15:07
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se Premijer liga.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

U subotu od 16.00 na programu je pet mečeva 18. kola Premijer lige.

Šampion Čelsi dočekuje Sautempton, a zanimljivo je da je Antonio Konte opet odlučio da izvede sastav bez klasičnog napadača, pošto su i Alvaro Morata i Miču Bačuaji na klupi, a napad predvodi trio Azar, Pedro i Vilijan.

U gostujućoj ekipi veliko je iznenađenje da su Dušan Tadić i Čarli Ostin na klupi za rezerve iako su u odličnoj formi.

Arsenal dočekuje ekipu Njukasla, a u timu Arsena Vengera opet nema Seada Kolašinca, a Džek Vilšir je ponovo starter,  kod gostiju ponovo nema Aleksandra Mitrovića.

Što se tiče ostalih ekipa, važno je istaći da je sjajni Barnli pojačan, pošto se u tim vratio kapiten Ben Mi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Saturday, 16.12.2017
16:38

Mora da rotira, pogotovo mi je drago sto je Fabregas izostavljen. On i ovako do ove sezone nije bio cuven po kondiciji, a sada igra bukvalno svaki mec. 15. utakmica Kristensena u premijer ligi ove sezone. To nije interesantno pretpostavljam? Pogledajmo samo startnu postavu. 3 igrača koja su prošla kroz sistem pozajmica u pokazala da vrede sada igraju skoro svaki meč. Ne sme se pored Kurtoe i Kristensena zaboraviti ni Mozes. Već vidim da bi jedan mogao da bude i Loftus Čik samo ako se okuraži i udje u sezonu da se bije, a ne da misli da će nešto da mu bude garantovano samo zato što je ponikao u klubu. Dakle, sistem pozajmica pravi Čelsiju profit, a oni najbolji pomažu i na terenu. Ipak i dalje mislim da nam fale Englezi postavi i da imamo previše Španaca i Brazilaca.

avatar
Непобедиви
Saturday, 16.12.2017
16:17

Svidja mi se sto ne igra Kolasinac, jer trenutno ne zasluzuje, ali isto tako ni Sancez ne zasluzuje. O Dzaki necu ni da pricam...