Konte ima 40 dana, ovo su razlozi za Interovu odluku?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 10.11.2020.
09:10
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su u klubu toliko razočarani da će prežaliti i veliki novac. Novi čovek čeka kao zapeta puška...

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

U Inter su nezadovoljni, pisali smo juče, problem se loši rezultati, na vidiku je ispadanje iz Lige šampiona, a tim ima šest bodova manje nego u ovo vreme prošle sezone. Ređaju se remiji, kritike na račun Kontea pljušte, da je predvidiv, da nema rešenja, da je rasturio ekipu, da su mu procene loše. Primili su 16 golova u prvenstvu, nije bio zadovoljan odbranom koja je prošle godine bila najbolja u ligi, ali bez Godina i Škrinjara to deluje mnogo gore.

Zameraju mu što je insistirao na Aleksisu Sančezu, Čileanac je dobio ugovor od sedam miliona neto po sezoni, a nije pokazao ništa u dosadašnjem toku prvenstva, niti da je zamena za Lautara i Lukakua.

Sve to pojačalo je pritisak, i dalje mnogi tvrde da je Inter pogrešio što je ubeđivao Kontea da ostane, da i dalje traje tihi sukob između direktora i trenera koji je isterao svoje, doveo Vidala, ne vidi se da Čileanac pravi bilo kakvu razliku.

Sve u svemu, danas mediji pišu da Konte ima 10 utakmica posle pauze da spasi sezonu, tačnije da stabilizuje ekipu. Ako ne dobije Real u Ligi šampiona kod kuće, gotovo je eliminisan iz LŠ, ali čini se da je prvi cilj povratak titule posle deceniju.

Kojih su 10 utakmica ključne, za Kontea, osim naravno Lige šampiona.


baner kolarov

U Seriji A, dočekuje Torino, prilika da dobije tek drugu utakmicu u devet poslednjih susreta, u tako lošoj seriji Inter nije bio, verovali ili ne, od 1970. dakle pola veka.

Posle meča protiv Reala, gostuju kod opasnog Sasuola, pa onda idu u Menhengladbah, dočekuju Bolonju i Šahtjojr, gostuju na Sardiniji, pa sledi derbi protiv Napolija kod kuće. "Na Meacu" će do pauze i Specija, Inter ide u Veronu pred Božić. Dakle do praznične pauze nemaju težak raspored, ai ni prava na kiks.

Idealno bi bilo da uđu u seriju pobeda u šampionata, pritisnu rivale, vrate samopouzdanje, niko nije pobegao, pa ništa nije izgubljeno...

Klub neće dovoditi igrače u januaru, osim ako ne proda Eriksena ili eventualno Škrinjara, budžet ne postoji, Kinezi su poručili da je samofinansiranje jedini način jer su mnogo izgubili u epidemiji.

Ali, Konte mora da pobeđuje da bi dočekao zimu, inače ga neće spasiti ugovor od 12 miliona po sezoni, Alegri je i dalje bez posla i nije tajna da je on bio prva želja Bepea Marote prošlog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar8
Tuesday, 10.11.2020
21:06

Otjerat ga sto prije da se spasi jos ovo sto se moze

avatar
Gile sile pravi
Tuesday, 10.11.2020
13:48

Nema on deset utakmica - on ima pet utakmica i to mu je sve, protiv Reala nece pobediti - takodje i protiv Torina tesko, protiv Sasaulo je uvek bilo tesko dovoljno je da izgubi dva meca za redom i on je bivsi - ustvari neka zaredja sa neseresnim rezultatim protiv ekipa koji konkurisu za ispadanje iz Lige i bice bivsi trener Inter i to momentalno - Alegri je mnogo flexebilniji trener od njega

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 10.11.2020
13:07

Nije do Konte , znate i sami :DDDDDDD

avatar
Don Carlo
Tuesday, 10.11.2020
11:57

Kad su kinezi, koji realno o fudbalu ništa ne znaju (ali zato znaju o novcu) vidjeli kakva je budala u pitanju