Konte poludeo, Italija buknula - Sledi nova "izdaja" na Apeninima?

Autor: Stefan Matić
nedelja 02.08.2020.
20:37
Izvor: Sportske.net

Trener Intera je prava hodajuća bomba.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Serija A večeras spušta zavesu na veoma turbulentnu sezonu.

Kraj takmičenja na Apeninima je obeležio i Juventus, ali u lošem maniru. Devetostruki uzastopni šampionu su zabeležili tri poraza u četiri utakmice, Inter je završio sezonu kao vicešampion, Konteov tim ima svega bod manje od Sarijevih šampiona.

Pisali smo danas, Konte je prozvao čelnike svog kluba. Navodno je u pitanju nedostatak podrške prema igraču i njemu, tek predstoje razgovori sa kineskim vlasnicima.

Italijanskim medijima je ovo bilo dovoljno, već su i našli zamenu za Kontea  u vidu Maksa Alegrija!

La Republika i Gazeta javljaju da Inter ne bi raskinuo saradnju, ali Konte bi to mogao da uradi na svoju ruku - tako je uostalom i završio svoj mandat u Juventusu.

Alegri

Alegri je najviše uspeha imao vodeći Milan i Juventus, upravo je on doneo poslednju titulu "rosonerima" a onda sledi dominacija "stare dame". Teško je verovati u ovako veliku promenu na "Meaci", ali opet od Kontea možemo očekivati bilo šta.

Bonus baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tiribocchi
Sunday, 02.08.2020
22:30

Znalo se da nece ici... Nije lako raditi sa razmazenim zvezdama i klasa igraca - galaktikose i strukture u klubu i predsednik koji su toliko puno osvojili trofeja u zadnjih godina i razumeju se toliko puno kako se vodi i stvara jedan seriozan i uspesan klub. Daj konte molim ti se nisi ti daj kalibar da budes deo taj veliki klub.

avatar
Covek Sismis
Monday, 03.08.2020
10:28

Tiribocchi Daj se covjece opismeni (pravilo velikog slova, padezi itd.) pa ce mozda tvoji komentari biti vrijedni paznje. Mada kad pogledam sta si sve nalupetao mislim da si neozbiljan svakako. Uprava Intera nema sta da stvara seriozan (sta god to znacilo) klub kada je Inter veliki i prije i bice pisle ovih Kineza jer mu to daje za pravo istorija kluba duga vise od 100 godina...

avatar
Don Carlo
Sunday, 02.08.2020
22:24

kad se nadju stručnjaci pa Kontea ubrajaju u sam trenerski krm, tip ustvari totalna budala

avatar
Covek Sismis
Monday, 03.08.2020
10:34

Don Carlo Jedini kvazistrucnjak si ti ovdje zajedno sa ovim navijacem Atalante koji proziva velicinu Intera a navija za nizerazredni klub. Nazivas Kontea budalom bez bilo kakvih argumenata stoga se moze zakljuciti da samo golemo lupetas. Za tvoju informaciju Konte je sa Juventusom (klub koji ne volim) uspio da 3 prvenstva osvoji uzastopno i to nakon tavorenja Juventusa u Drugoj ligi. Takodje je doveo Juve do finala LS, a u Celsiju je u prvoj sezoni osvojio lagano titulu prvaka Engleske itd.

avatar
Don Carlo
Friday, 07.08.2020
09:00

xaxaxaxaxa ko je doveo Juventus do finala ? xaxaxa informisi se malo ko je bio trener tada i koji je maximalno Konteov domet u LS. Pod dva, niko velicinu Intera ne spori, govori se iskljucivo o Konteu, koji najbolje govori o sebi time da svudje dje radi g zatvori vrata. Sledeca stvar, jeste osvajao 3 titule sa Juventusom, u kakvoj konkurenciji ? Jelen super lige, pa i ja bih u onakvoj konkurenciji uzeo titule. Eo sad opet ni Inter mu ne valja. Jeste Juventus doveo do finala ali do četvrt finala jedne godine, dok je jedne nije ni prosao grupu, bio treci. Sa Celsijem ispao u osmini finala. Nije ti ga on finala gledao. Kad je takav stručnjak sto ove godine ne uze titulu, Juventus nikad gore igrao nije. Informisi se malo, ne mozes kao neznalica da polemises pa makar bio i fudbal u pitanju.

avatar
Amalainter
Sunday, 02.08.2020
21:05

Nadam se da ce Conte ostati trener Intera..Alegri je isti kao Spaletti..njegovi timovi igraju unazad a to je jako ruzno gledati

avatar
juvealexx
Sunday, 02.08.2020
20:57

Neka ste vi naglasili da inter ima "svega bod manje" od Juventusa a ne i da je Juventus praktično osigurao scudetto pobjedom nad lazijem a potvrdio protiv sampdorije, od tada igrači su "na odmoru" 😂

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 02.08.2020
20:52

Poslednje dve titule.

avatar
Oldboy
Sunday, 02.08.2020
20:40

Nemojte više molim vas