Konte prozvao Pepa i Murinja, ali da li je u pravu?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 25.04.2017.
11:32
Izvor: Sportske.net

Ova izjava se može tumačiti iz nekoliko uglova, jeste prozivka, mada trener Čelsija zaboravlja šta je tvrdio pre par godina...

Beta/AP Photo/ Rui Vieira
Beta/AP Photo/ Rui Vieira

Povezane vesti

Čelsi se bori za titulu, tačnije, ima četiri boda više od Totenhema, večeras igraju protiv Sautemptona.

Italijan je pred meč rekao da borba za titulu pokazuje jednu stvar koja hrabri.

"Očigledno da je ova sezona pokazala da ne pobeđuju timovi koji ulože najviše novca", rekao je Konte.

E sada, jasno je da je mislio na Siti i Junajted, ali je na neki način zaboravio i koliko je Čelsi zbirno uložio od dolaska Romana Abramoviča.

Kritičari su ga podsetili i na vreme dok je bio trener Juventusa, kada je rekao da Juve ne može da očekuje rezultat u Evropi dok ulaže mnogo manje nego vodeći evropski klubovi.

"Ne možete da odete sa 100 evra i da večerate u restoranu u kome nešto košta 1000", rekao je svojevremeno Antonio Konte, a zbog te izjave ga i danas prozivaju u Italiji.

Upravo zbog toga što Juventus nije mogao da dovede željena pojačanja, on je napustio klub, dva dana po početku priprema, u svojoj poslednjoj sezoni ugovora.

Juve je reagovao, doveo Alegrija koji je te sezone, uz duplu krunu, stigao do finala Lige šampiona.

Sa druge strane Konte je kada su ga novinari pitali za tu izjavu, rekao da je za razliku od njega Alegriju klub ispunio svaku želju i da je Juve među osam timova u Evropi po visini plata, što nije bio slučaj kada je on bio trener.

Što se Gvardiole i Murinja tiče, Pep mu sigurno neće odgovoriti, a što se Žozea tiče, ne treba sumnjati...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

53 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Tuesday, 25.04.2017
16:15
avatar
tony zahirovic1234
Tuesday, 25.04.2017
15:33

Pa je l' tebii Murinjo ostavio tim gde moras terati 10 i vise igraca?..

avatar
Stefmajster
Tuesday, 25.04.2017
14:55

normalno da mu nece Pep odgovoriti, Pep je gospodin covek za sve ove trenercice

avatar
Jovan Lučić
Tuesday, 25.04.2017
14:36

Sto nisi skakao u publiku kad si gubio na Old Trafordu?! Ila kad si pobedjivao i u kupu i u ligi, posle se nisi rukovao, a kad si istinski popisan pruzio si ruku... i veceras cete izgubiti, ima da Tadic napravi haos i da totenhem osvoji tu titulu konacno.

avatar
Can Demir1
Tuesday, 25.04.2017
15:24

Znaš kada ćeš dočekati da Totenhem uzme titulu dečko? NIKAD možda ni tad!

avatar
Phenomenal
Tuesday, 25.04.2017
14:34

Da ljubis Kantea u d... to je njegova titula. Videcemo ga sledece sezone na vise frontova, polako.

avatar
Roči Salamanka
Tuesday, 25.04.2017
14:24

Dajte mu Pogbu sa Kanteom na sredini da vidite sta je masinerija,da ne gresim dusu i Matic odradjuje veliki posao ali novac potrosen od strane Sitija i Junajteda i njihove pozicije na tabeli se ne poklapaju,morali su mnogo bolje.Konte je dobio Kantea i Alonsa,Bacuaji i ne igra tako da je svakako covek u pravu.

avatar
MANUTD
Tuesday, 25.04.2017
15:35

Te njegove reci ce da piju vodu ako sledece sezone osvoji tripletu, ovako prica samo u prazno.

avatar
Tuesday, 25.04.2017
13:17

da se ne lazemo Jose je stvorio ovaj tim Celsija. svi navijaci Celsija treba da se zapitaju ko je doveo Fabregasa,Matica,Viliana,Costu,Pedra,Kurtou (koga je on vratio sa pozajmice) i svi ovi nabrojani cine bitan deo sadasnjeg tima. a takodje je doveo i Zumu i Begovica

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 25.04.2017
16:24

Vise je igraca bilo u Celziju prije Murinja a i danas igraju neg te sto je Murinjo doveo tako da nam on nije napravio tim neg ga dogradio sa tim igracima inace Courtois,Luiz,Cahill,Azpilicueta,Kante,Alonso,Moses,Azar su clanovi prve postave i nije ih doveo Murinjo tako da on ne moze biti tvorac ovog Celzija samo ga je dogradio sa odredjenim igracima to jest Costa,Pedro,Matic,Willian,Fabregas,Zuma .Ako je on napravio tim Celziju onda svi igraci moraju biti dovedeni od strane njega a ne kolicina njih .

avatar
Tuesday, 25.04.2017
17:38

da ali prakticno pola prve postave je Jose doveo

avatar
Scholes
Tuesday, 25.04.2017
13:04

Pa neka stavi na papir koliko mu kostaju Azar, Kosta, Zuma, Kurtoa, Vilian, Matic, Fabregas, Pedro... To mu je sve Murinjo omogucio, a on se pravi pametan..

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 25.04.2017
16:27

Taj Murinjo je samo dogradio Celzi ne mogu da vjerujem da ljudi mogu to napisati Courtois,Luiz ,Cahill,Azpilicueta,Kante,Alonso,Moses,Azar,Bacuaji,Ake et pogledaj kolika brojka igraca to je vise od pola prve postave koju Murinjo nije doveo i ne mozes napisat da je Celzi stvorio Murinjo ,on je samo nadogradio tim sa Willianom,Maticem,Fabregasom,Costom i Pedrom

avatar
West London
Tuesday, 25.04.2017
12:55

Čovjek ništa nije rekao a da nije istina,i Chelsea je ulagao da se razumjemo,ali nije kao druge ekipe,najbolji primjeri tog velikog ne ulaganja je Monaco,prošle sezone Leicester,Tottenham zadnjih sezona,zatim Kloppova Borussia,Mourinhov Porto,onda Atletico Madrid koji je u samom vrhu Španjolske lige i Europskog nogometa,može se bez velikih ulaganja,ali ona su u današnjem nogometu postala nužna,ako se misli išta više napraviti

avatar
lamps8
Tuesday, 25.04.2017
12:50

hteo je da kaze da moras dovedes prava pojacanja.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 25.04.2017
12:37

Da, samo sto Celzi ima vrhunske igrace i istina ulozio je manje ove sezone a i prethodnih par, ali Juve za vrijeme Kontea uopste nije bio u tom drustvu, dakle nije ulagao manje nego mnogo manje, dovodio je samo slobodne igrace. Sjetite se kad im je trebao napadac, doveli su Ljorentea, koji tada vec nije igrao neko vrijeme. Tako da, sto se mene tice, bio je u pravu i tada, ali i sada. BItna je baza, a pokazalo se da je Celzi ima, Azar, Kosta, Matic, Konte je doveo jos Kantea i Davida Luiza i napravio odlican i super izbalansiran tim. S druge strane MU nema bazu, tek je sad pravi. Siti ima gomilu igraca, a takodje nema bazu, tandem Silva - Aguero ne fercera kao nekad...

avatar
Blackmamba24
Tuesday, 25.04.2017
12:37

Sta je lose rekao, Junajted i Siti su zajedno potrosili pola milijardi i bore se za ligu sampiona?

avatar
riquelme
Tuesday, 25.04.2017
12:34

Evo sada ima tim u koji su ulozene milijarde. I potrosice i on jos 200-300 pa neka izvoli. Niko mu ne brani da osvojo LS. Samo ne znam koga su to doveli u Juve prve sezone kada je otisao. Dobar je trener ali mu ne treba to prepucavanje. Pogotovo kada nije skroz izjava na mestu. Murinjo je sa Portom i sa Interom uradio isto sto je i on mogao sa Juvetusom.

avatar
Tuesday, 25.04.2017
12:32

Alegri je neko koga je Antonio Konte napravio smesnim samo neka se pogleda tim Milana iz sezone 2011/12 i tim Juventusa sa kojim igracima je Konte odrao Alegrija,da je ovaj na kraju najuren iz Milana sa kakvom ekipom nije uspeo da odbrani Skudeto,uostalom jedan Andrea Pirlo koji je radio i pod Ancelotijem i pod tim Alegrijem,kategoricki tvrdi da je Konte najbolji trener na svetu!

avatar
MANUTD
Tuesday, 25.04.2017
15:33

Taj Konte je smesan, Murinjo, suvi portugalac, je dosao u njegovu domovinu i osvojio ono sto ne samo on da nije uspeo, nego nijedan italijanski trener ikada!

avatar
Tuesday, 25.04.2017
22:57

Konte ide po duplu krunu,a Murinjo legenda vas cuva kao LVG na 5.mestu PL plus je uspeo da prevazidje LVG koji je uzeo FA KUP,Murinjo je uspeo Kiki-riki kup,a da ne pricam sto je potrosio 215 miliona ove sezone.

avatar
Kajzer
Tuesday, 25.04.2017
18:39

Cekaj Pingi pa zar Konte nije isti ti, kako sad smesan? Ajahahaha koliko se ti gubis kad pises ove komentare, nigde sistema, nista.

avatar
Petar Pan
Tuesday, 25.04.2017
12:31

Koja glupost Murinjo mu ostavi formiranu ekipu , ceo kostur tima i on prica nesto , sledece sezone ako ne potrosi barem 200 m , a igra i Ligu sampiona i Pl nece biti ni u top 8 . Ove sezone su odigrali 20 utakmica manje od Uniteda .

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 25.04.2017
16:36

Koji kostur druze de da analiziramo kostur prve postave Courtois,Luiz,Cahill,Azpilicueta,Kante,Matic,Alonso,Moses,Pedro,Azar,Costa e idemo sada Courtois bio i prije Murinja doveli ga skauti Celzija kao tinejdzera i poslali u Atletico na posudbu znaci Murinjo ga samo vratio sa posudbe tog igraca nije on ni otkrio ni doveo ,dalje Luiz je dosao 2011 godine u Celzi kad je Anceloti bio na klupi takodjer doticni Murinjo je otjerao ga i Konte je ispravio skupu gresku Murinja tako sto je vratio Luiza u Celzi,dalje Cahill je dosao 2012 god u klub kada smo osvojili Ligu sampiona i to je takodjer bilo prije neg sto je Murinjo dosao u Celzi,dalje Azpilicueta dosao 2013 kada je trener bio Rafa Benitez takodjer prije Murinja ,Kantea doveo Konte ,Alonsa doveo Konte,Moses nikad nije dobio sansu kod Murinja uvjek je bio po posudbama i samo zahvaljujuci Konteu taj igrac se preporodio i zacementirao mjestu u prvih 11 ,dalje Azar takodjer dosao 2013 god posle osvajanja lige sampiona kada je trener bio Rafa Benitez dakle to je vecina skoro prve postave koja nije dovedena od strane Murinja i ne mozes reci da nam je on formirao tim i napravio kostur ekipe on je samo dogradio ovaj tim tako sto je doveo Fabregasa,Matica,Pedra,Zumu,Costu,Williana i Begovica ovo sam cesto ovde pisao i nadam se da sam mnogima otvorio oci o sadasnjem timu Celzija i njegovoj izgradnji.

avatar
Tuesday, 25.04.2017
12:20

Antonio Konte je najbolji trener trenutno na svetu to se videlo sa Italijom na EP,nema sanse da bi Murinjo ili Gvardiola sa onom grupom fudbalera prosli grupnu fazu EP,Konte je na startu bio u podrodjenom polozaju imao je najteze uslove,naruseni medjuljudski odnosi u ekipi,nije dobio zeljena pojacanja,slab sa Engleskim jezikom,mnogo otezavajucih okolnosti i sad je nadomak duple krune,udario je takvu samarcinu prevashodno Gvardioli i Murinju samim tim dokazao da je bolji ove dvojice.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Tuesday, 25.04.2017
12:25

Da li bi to isto pričao da nije trener Celsija?

avatar
Tuesday, 25.04.2017
22:59

Care svi Celzijevi ovde znaju,da sam rekao da je Konte najjaci trener koji je krocio u Abramovicevoj eri i da ce prevazici Murinja,to svaki ovde Plavac moze da potvrdi,da sam to rekao i oni me gledali u neverici sta pricam.

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 25.04.2017
15:49

Prije prvog meca je momak to tvrdio za Kontea cak i kada je bilo dosta sumnjicavih. I posle 2 vezana poraza od Liverpula i Arsenala je isto tvrdio

avatar
JZ4Ever
Tuesday, 25.04.2017
12:30

Murinjo je dosao u jos gori Junajted pa je u zadnjem mecu ocitao lekciju Konteu.Junajted se probudio i sigurno ce sledece sezone to tek da bude sampionska ekipa.Reci za italijansku reprezentaciju da he raspad je glupost jer su oni znali i sa gorom ekipom da imaju bolje rezultate,a ona koju je on vodio sigurno nije bila losa ni najmanje.Evo Ventura sada pravi takodje fenomenalne rezultate.Moje misljenje je da Simeone trenutno radi najbolji posao od tih trenera.Dosao je u skromnu ekipu koju je podigao do neverovatnih visina.Sa onakvom ekipom je dosao u 2 finala LS i oba puta bio pokraden.Osvojio pored onakvog Reala i Barse titulu...

avatar
Kajzer
Tuesday, 25.04.2017
11:49

Moj drug Pingi kaze da kada neko pocne da govori suprotno od ranijih tvrdnji, da je to onda promena misljenja, i da oni koji ga ne menjaju su ograniceni. Tako vise Venger nije bolji od Murinja, i Pogba vise nije vic ako vredi 100 miliona, dakle ovde nemamo sta zameriti Konteu. Tako kaze moj drug Pingi, a on je veoma pametan, intelektualno superiorno bice i ja mu verujem.

avatar
El Capitan
Tuesday, 25.04.2017
14:21

Hahahahaha bravo!!!

avatar
Can Demir1
Tuesday, 25.04.2017
11:49

U pravu je Antonio. Guardiola je trenerska prevara to se vidjelo ove sezone a Murinjo se pretplatio u zadnje vrijeme da ne uđe u LŠ

avatar
jack wilshere
Tuesday, 25.04.2017
12:09

A Conte ispadao od Galate u LS, a Alegri sa istim timom dosao do finala sljedece godine? Jel i Conte prevara ili je Alegri toliko bolji trener?

avatar
Stefmajster
Tuesday, 25.04.2017
14:57

Guardiola trenerska prevara HAHAHAHAHAHA covek dok je bio u Barsi igrao najbolji i najlepsi fudbal ikada, osvojio za 4 godine sto neko ne osvoji za celu trenersku karijeru.... i nemoj te price molim te, da bi svako sa onakvom Barsu osvojio sve.. dokaz tome ti je Tata Martino ;)

avatar
Kajzer
Tuesday, 25.04.2017
12:52

Po tvojoj glupoj logici za isti tim onda je Avram Grant tata za Murinja, ili ako gledamo razlicite timove onda je Di Mateo majstor za Vengera. Auuu sramote ko vam je na klupi tolke godine.

avatar
Tuesday, 25.04.2017
12:52

K'o je najurio Alegrija iz Milana pa Antonio Konte,odraga sa Matrijem i Vucinicem gde je kvota na Milan bila neka smejurija da ce da odbrane Skudeto!Konte mu ostavio ekipu koja je uzela 3.skudeta u nizu plus dobio jace igrace od Kontea,Alegri je kao Zidan i Enrike vide cu ga kad napusti Juventus i ode u neki drugi klub kakav je znalac,videlo se u Milanu Konte ga pojeo!

avatar
Can Demir1
Tuesday, 25.04.2017
12:40

Ispao jednom od Galate a ne pitaš s kakvim je timom uzeo titulu ispred moćnog milana sa vučinićem i matrijem osvojio titulu. Najveća prevara je Wenger i taj tvoj 4rsen4l. I wenger je ispadao od monaca sjećas se?

avatar
Tuesday, 25.04.2017
11:49

Konte je Gospodin pa vi pricajte sta hocete.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 25.04.2017
11:47

Kakav licemer i kakva ljiga

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 25.04.2017
11:46

Kakav licemer ovo je neverovatno