Kontea dočekale uvrede, srećom večeras bez svedoka...

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 08.03.2020.
10:01
Izvor: Sportske.net

Navijači Juventusa verovatno najviše žale jer se igra pred praznim tribinama...

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Inter je stigao u Torino, ispratilo ih je oko 300 navijača, njima je naravno zabranjeno da putuju, Lombardija, ali i još 11 regiona su u blokadi zbog Korona virusa, "Derbi Italije" će se igrati, ali pred praznim tribinama.

Svakako da će to biti olakšavajuća okolnost za goste koji kasne šest bodova za Juventusom, osam za Laciom ali, odigrali su manje utakmica od rivala.

Autobus Intera je sinoć stigao u Torino, navijači Juventusa su ostali na pristojnoj udaljenosti zbog jakih mera obezbeđenja, ali je poruka bila jasna, Konte je izdajnik.

Ostalo ih nije zanimalo. Podsetimo, letos je deo navijača tražio da se skine Konteova zvezda sa stadiona, jer je izdao klub, on ih je nazvao budalama.

Konte je gotovo 15 godina proveo kao igrač u Juventusu, osvojio sve, a započeo i kao trener pobedonosni niz koji i dalje traje, osvojio tri titule, nakon sukoba sa predsednikom Anjelijem napustio klub.

Večeras zbog praznoih tribina neće biti uvreda, ali u prvom delu šampionata veliki broj Juventusovih pristalica na "Meaci" je tokom čitavog meča vređao Kontea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke