Košmar za Juventus - Još jedna povreda novopridošlog igrača

Autor: Mladen Heleta
petak 06.09.2024.
12:45
Izvor: Sportske.net

Posle Portugalca se povredio i Argentinac.

EPA-EFE/JUSTIN LANE
EPA-EFE/JUSTIN LANE

Povezane vesti

Novi fudbaler Juventusa Nikolas Gonzales povredio se jutros igrajući za Argentinu protiv Čilea, u utakmici južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine.

Argentina je u Buenos Ajresu pobedila Čile sa 3:0, a Gonzales je izašao iz igre u drugom poluvremenu zbog povrede skočnog zgloba, preneli su italijanski mediji.

Prvobitno se mislilo da se radi o povredi mišića, ali se iz nekoliko izvora saznaje, uključujući i DAZN, da je 26-godišnji igrač povredio skočni zglob.

Nije poznato da li će se Gonzales odmah vratiti u Torino ili će ostati sa reprezentacijom Argentine, koja u utorak 10. septembra igra protiv Kolumbije.

Posle utakmice selektor Argentine Lionel Skaloni rekao je da je suviše rano znati da li će Gonzales biti spreman za naredu utakmicu.

Gonzales je prošlog vikenda debitovao za Juventus, u koji je nedavno stigao iz Fjorentine, kada je sa klupe ušao na teren u remiju protiv Rome 0:0.

Podsetimo, pre dva dana se povredio i Portugalac Fransisko Konseisao, koji je takođe u smiraj prelaznog roka pojačao Juventus.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke