Košmaran početak za "Sokolove"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.10.2017.
21:18
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Crne Gore nije mogla da zamisli gori početak meča sa selekcijom Danske. Pitanje je hoće li se "Sokolovi" oporaviti od šoka.

Epa/Claus Fisker
Epa/Claus Fisker

Povezane vesti

Velika euforija vladala je u Crnoj Gori pred večerašnji meč sa selekcijom Danske, a nakon samo dvadeset minuta igre balon optimizma je izdušio.

Crna Gora je sasvim solidno otvorila utakmicu, imala je inicijativu i pokušavala da ugrozi gol protivnika, ali su Danci u 16. minutu poveli iz prvog udraca na gol.

Izabranici Ljubiše Tumbakovića očajno su reagovali posle dodavanja sa aut linije posle čega je Kristijanu Eriksenu nameštena šansa koju je pretvorio u gol.

Eriksen je tako postigao gol na pet uzastopnih utakmica u dresu sa državnim grbom i tako uradio nešto što nikome nije pošlo za rukom još od 2008. godine kada je Jon Dal Tomason uradio isto.

Tu nije bio kraj nevoljama "Sokolova". Samo dva minuta posle primljenog gola Stevan Jovetić je zatražio izmenu zbog povrede i nema sumnje da je taj detalj dodatno poljuljao samopouzdanje domaće selekcije.

Podsetimo, reprezentacija Crne Gore došla je u poziciju da se dva kola pre kraja bori za direktan plasman na Mundijal ili da kao druga u grupi ode u baraž.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PratimFudbalOd2005:(
Thursday, 05.10.2017
23:43

jeste da su iz odbrane mogli boje,ali katastrofalno postavljanje golmana dok je jednom Eriksenu lopta u noge ..Svaki golman treba da je spreman na njegov sut u svakom trenutku,covjek je samo vidio da je strana ispred njega prazna i poslao loptu pravo i to je to