Kostić strelac u remiju Hofenhajma i HSV-a

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 20.11.2016.
17:25
Izvor: Sportske.net

U okviru 11. kola Bundeslige, Hofenhajm je ugostio ekipu Hamburgera.

Povezane vesti

Domaćin je ostao neporažen nakon 11 odigranih utakmica, kako su na svom stadionu remizirali sa ekipom za koju nastupa srpski reprezentativac Filip Kostić.

Na kraju je bilo 2:2, pored bivšeg fudbalera kragujevačkog Radničkog u strelce se za HSV upisao Nikolai Miler, dok su golove za Hofenhajm postizali Sandro Vagner i Stiven Cuber.

Poveli su gosti iz Hamburga, strelac je bio upravo Kostić. Odličnu kontru su istrčali gostujući igrači u 28. minutu, Kostić je dobio loptu na levoj strani, sjurio se u kazneni prostor rivala, sjajnom fintom izbacio jednog defanzivca domaćih i onda snažnim udarcem po zemlji savladao golmana domaće ekipe.

Ipak, Vagner je poništio prednost gostiju golom u nadoknadi vremena prvog dela igre, na asistenciju Demirbaja iz kornera.

Na samom startu drugog dela igre, tačnije u 49. minutu, Hofenhajm dolazi do preokreta. Kadarabek je zavrnuo loptu sa desne strane ka Cuberu koji se nalazio na ivici šesnaesterca, odlično je Švajcarac zahvatio loptu na prvu. Golman HSV je bio na lopti, ali nije uspeo da je spreči da završi u mreži kako je udarac bio prilično snažan.

U 61. minutu gosti su stigli do poravnanja, Kostič je odlično zavrnuo loptu sa leve strane ka Holtbiju, ovaj ju je samo malo potkačio i prosledio do Milera koji nije imao težak zadatak.

Golove pogledajte OVDE.

Nakon ovog kola, Hofenhajm je jedina ekipa uz Lajpcig koja ne zna za poraz od starta šampionata, imaju 21 bod i nalaze se na petom mestu na tabeli, dok je ekipa našeg Filipa Kostića zakovana za dno tabele, sa samo tri osvojena boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke