Kostiću se nije dalo, Borusija slavila u Frankfurtu, o intervenciji Austrijanca će se pričati!

Autor: Nikola Miloradović
subota 16.05.2020.
20:26
Izvor: Sportske.net

Srbin odigrao odlično u prvom poluvremenu, ali loš početak koštao Ajntraht bodova.

EPA-EFE/Michael Probst / POOL
EPA-EFE/Michael Probst / POOL

Povezane vesti

Bundesliga je danas bila u centru pažnje, nemački šampionat je nakon dvomesečne pauze nastavljen.

Videli smo pregršt golova u prvih pet mečeva, više OVDE, a isti slučaj bio je i na "Komercbank-Areni" u Frankfurtu.

Ajntraht je ugostio ove sezone odličnu Borusiju Menhengladbah, gosti su odneli ceo plen kako su slavili sa 1:3 (0:2).

Poveli su nakon samo 37 sekundi igre, strelac je bio Alesan Plea. Francuz je u padu šutirao iz dobre pozicije, hirurški precizno je poslao loptu u mrežu rivala uz dalju stativu.

Već u sedmom minut imali su i dva gola viška, Bensebaini je prihvatio jednu dubinsku loptu u kaznenom prostoru rivala, izlomio je čuvara i poslao loptu pred gol Ajntrahta, da bi je gotovo sa linije u mrežu domaćina poslao Markus Tiram.

U nastavku prvog dela igre je Frankfurt bio bolji rival, Kostić je imao sjajan pokušaj u 23. minutu iz slobodnog udarca, ali je iskusni Zomer odlično intervenisao (golove i slobodnjak srpskog fudbalera pogledajte u nastavku).


Otišlo se sa 0:2 na odmor, da bi gosti stigli i do trećeg potogka u 72. minutu, nakon što je Ilsanker skrivio jedanaesterac.

Loptu je na kreč stavio Bensebaini, Trap ga je pročitao, ali mu je lopta prošla ispod ruke, Alžirac se upisao u listu strelaca, 0:3.

Gosti su se u tom trenutku opustili, Ajntraht je krenuo na sve ili ništa i to je dalo rezultate u 81. minutu, Rode je proigrao Andrea Silvu, a rezervista je zatresao mrežu Gladbaha za 1:3.

Samo par minuta kasnije smo videli jednu neverovatnu situaciju na drugoj strani, Hofman je bio sam pred golom Ajntrahta, Trap je ostao iza njega, ispred je bio samo štoper Hintereger, imao je i saigrače u blizini.

Odlučio je da sam završi akciju, šutirao je, ali je Hintereger neverovatnom intervencijom uspeo da skine loptu sa gol linije!

Bundesliga

Videli smo potom i udarac Mijata Gaćinovića na drugoj strani, vrlo dobar pokušaj srpskog reprezentativca sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta prohujala pored leve stative.

Do kraja nije bilo promene rezultat, pobeda Gladbaha u Franfurtu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke