Kovač od leta na novom zadatku, već postignut dogovor?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 28.11.2019.
13:29
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će Hrvat uzeti pauzu, a onda nastaviti svoju trenersku karijeru od naredne sezone.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Niko Kovač je dobio otkaz u ekipi minhenskog Bajerna, zamena mu još uvek nije pronađena, a ekipa pruža sasvim dobre rezultate pod palicom privremenog trenera Hansija Flika.

Utisak je da to najbolje pokazuje da problem nije bio u Kovačevim trenerskim kvalitetima, već pre svega u odnosu sa određenim igračima, bilo kako bilo, u Bajernu su nastavili dalje, a Kovač je trenutno bez posla.

Kako stoje stvari, bivši trener Ajntrahta će odmoriti do kraja sezone, Herta mu je nudila posao, ali je istakao da želi da napravi kraću pauzu.

Ekipa iz Berlina se rastala sa Antom Čovićem, a na njegovo mesto je seo Jirgen Klinsman, koji se vratio trenerskom poslu nakon par godina pauze.

Ipak, on je potpisao saradnju samo do kraja sezone, pa je postalo jasno da je angažovan kao privremeno rešenje.

Utisak je da su tako u berlinskom klubu rešili da sačekaju Kovača, koji bi ekipu mogao da preuzme naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Thursday, 28.11.2019
15:33

Ovo bi bila realna prica da se Herta ne bori za ostanak u Bundesligi.Realno je za ocekivati da ce ispasti u Cvajtu i prosto ne vidim kako ce privoleti Kovaca da dodje.Sto se tice Kovaca u Bajernu,svega tu ima po malo,pre svega igraci koji su ga minirali,losa taktika i koriscenje pojedinaca i na kraju odogovoran je i Bajernov bord koji je doneo odluku da ga smeni i tako stane na stranu igraca koji miniraju isti taj klub a sve pod nadom da ce privoleti Poketina,sto je opet tesko.Mislim da bi za Kovaca najpametnije bilo da saceka Frankfurt,Salke ili Dortmund koji ce sigurno menjati trenere a mnogo su stabilniji i platezno veci i jaci klubovi od Herte.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 28.11.2019
20:09

A on je za bolje od Cvajte?