Kraj za Real, ovo će pokopati sve Zidanove nade!

Autor: Milovan Longinov
subota 06.02.2021.
10:55
Izvor: Sportske.net

Poslednja i veoma loša vest iz Madrida.

EPA-EFE/Jorge Zapata
EPA-EFE/Jorge Zapata

Povezane vesti

Serhio Ramos mora na operaciju kolena zbog čega ga čeka višenedeljna pauza!

Ova vest je stigla u subotu u prepodnevnim časovima, iz više pouzdanih izvora, Ramos čeka pauza od oko šest nedelja, što znači da će propustiti ključni deo sezone.

Kapiten Reala će propustiti dvomeč sa Atalantom u osmini finala Lige šampiona, i još minimum osam ligaških mečeva, među kojima je i gradski derbi sa Atletikom.

Real bez Ramosa nije isti tim, tandem Militao-Varan je doživeo previše poraza ove sezone, od Kadiza, Šahtjora, Alavesa, Levantea, Brazilac je sada i suspendovan, pa će ga danas menjati tek oporavljeni Naćo Fernandes, koji je imao koronavirus. 

Real ne blista ni u odbrani, ni u napadu, muče se sa svima, bez Ramosa i Azara koji će takođe  pauzirati otprilike koliko i kapiten, Madriđani nemaju mnogo nade u ključnom periodu sezone.

Real je već ispao iz Kupa kralja, propustio je da odbrani trofej u Superkupu Španije, a u La Ligi Atletiko beži 10 bodova, pa je Madriđanima ostala samo Liga šampiona.

Ramos i dalje nije potpisao ugovor, sve je bliži odlasku bez obeštećenja kada postane slobodan 1. jula, pa bi ovo ujedno mogao da bude zaista očajan kraj jedne od najbolje ere u istoriji Real Madrida. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke