"Kralj" pod optužbom, transparent protiv Ronalda, strah od 2006.!

Autor: Boris Jovanović
utorak 10.02.2015.
10:05
Izvor: Sportske.net

Sumorno je bilo u Valdebebesu, Perez održao sastanak sa Anćelotijem i igračima. Navijači protestvovali, šta se desilo 2006. godine?

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Florentino Perez je bio jasan, želi da se Real vrati u stanje iz 2014. Nova godina je donela probleme, i iako se sa krizom uvek može računati, "Los Blankosi" su delovali nezainteresovano u derbiju.

Predsednik je tražio objašnjenje, upozorio igrače da imaju odgovornost, da milioni ljudi navijaju za njih.

Najviše se buke diglo oko toga što je Ronaldo slavio rođendan u večeri poraza, iako je Mendeš probao da odbrani svog klijenta, da je bio veoma tužan, slike sa zabave govore drugačije. Ne samo Ronaldove, već i saigrača koji su prisustvovali slavlju povodom 30. rođendana najboljeg fudbalera sveta.

Juče je pred trening centrom navijače sačekao transparent, "Vaš smeh, naša sramota", koji se odnosio baš na ponašanje igrača na utakmici, a onda i nekoliko sati kasnije.

Pobeda Barselone u nedelju je Katalonce približila na bod, jasno, ništa nije izgubljeno, ali ovo su stvari koje opominju. Anćeloti ne želi da se koristi alibi u povređenim igračima, održao je i sam bukvicu fudbalerima, atmosfera juče u trening centru je bila kao na sahrani.



Perez je u jednom trenutku rekao da ne želi da se ponovi 2006. što je bila i poslednja godina njegovog mandata.

Šta se tada desilo?

Te godine je Real  na Majorki poražen u februaru od domaćina sa 2:1, iako su vodili u prvom delu. Perez je sumnjao na bojkot, probleme u svlačionici, prethodno je u decembru smenjen Luksemburgo, a "čuvar klupe" Karo nije uspeo da smiri strasti.

Iznervirani Perez je podneo ostavku par nedelja kasnije, izazvavši institucionalnu krizu, najveću u ovom veku kada je Real u pitanju. Te godine su završili drugi, praktično radi se o poslednjoj sezoni "Galaktikosa", Florentino se na kormilo vratio tri godine kasnije, nakon što je Kalderon osvojio par titula.

Da li Perez razmišlja da ode, ako ova sezona bude neuspešna, o tome je rano govoriti. Sada svi smatraju, da, iako Real ima bod prednosti, Barselonu za favorita za titulu, što je nelogično.

Da sačekamo, videćemo hoće li šamar u "Madrilenju" probuditi tim i imaju li snage da uzvrate.

Alarm je ipak zazvonio...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Tuesday, 10.02.2015
11:38

Cekaj,zasto je ne logicno da je Barsa favorit za titulu? Pa nisu oni Borac iz Cacka pa da nisu favoriti,sgvatno me nekad iznenadite...