"Kraljevići" pametno posluju, najzahvalniji igrač pred odlaskom u Katar?

Autor: Stefan Matić
nedelja 13.09.2020.
22:00
Izvor: Sportske.net

Kako to Madriđani 'spašavaju' svoje kupovine i omladince.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Real Madrid se ovog leta još uvek nije pojačavao, doduše stigao je veliki broj povratnika sa pozajmica, ali će većina njih nastaviti sa svojim razvojom u drugim sredinama.

Madriđani su par puta u prošlosti pokazali kako mogu da unovče svoje fudbalere i bez utakmica u prvom timu. Pravi primer jeste Markos Ljorente koji je pre godinu dana prešao u Atletiko za sumu od skoro 40 miliona evra.

Španac je bio odličan u Alavesu, slična politika se nastavlja i ove sezone.

Već su dogovorene pozajmice Kuba, Sebaljosa, Brahima, Valjeha i Reinera dok se dogovoraju pozajmice Reguliona i Borhe Majorala. Neke će klub vratiti, poput Odegarda ili Odriozole, ali će izvesno većina biti prodata i to za dobru naknadu.

Od iskusnijih blizu odlaska su Bejl a moguće i Marselo koji nije više dominantan na svojoj poziciji, dok jedan od najzahvalnijih igrača Lukas Vaskeza razmatra unosnu ponudu iz Katra.

Lukas Vaskez

Iskusno krilo ima još godinu dana ugovora, videćemo da li će Zizu odbrati da ga unovči. Videćemo da li će Madriđani povlačiti bitnije transfer poteze kada su kupovine u pitanju, ali Zidan svakako pred sobom, sa dolascima i odlascima ima šampionski tim.

Baner 13

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Monday, 14.09.2020
06:48

Pripremna sezona. Sledeća je top

avatar
Mirjevac
Monday, 14.09.2020
01:08

Hahaha, real pozitivno posluje, hahaha, prodaje neke slabe igrace za sitne pare, koji su za vise para kupljeni, Jejmsa su poklonili za nulu para a placen je bas dobro i imao je visoku platu, za Vaskesa ne mogu uzeti vise od 10 miliona i koji je to novac? Zar se moze nazvati dobrim poslom, kad platis Azara igraca 160 miliona on ne odigra ni deset utakmica i postigne samo jedan gol a skoro je celu godinu u njemu, platis Jovica 65 miliona plus bonusi i on isto odigra i postigne jedan goll kao i Azar, kad platis Milita oko 50 miliona plus bonusi i sa njim nisi tzadovoljan i hoces da ga prodas u ovoj krizi gde neces da dobijes sve ono sto i platio? Zar se to mozezvati dobro pposlovnost?